NTB

Iranskstøttet milits har utført nye angrep mot amerikanske mål i Syria og Irak etter de siste amerikanske luftangrepene, opplyser Pentagon.

Etter at USA angrep et våpenlager øst i Syria onsdag, har det vært fire nye angrep mot amerikanske styrker i regionen, sier talsperson Sabrina Singh i det amerikanske forsvarsdepartementet. Ett av angrepene skjedde i Iran, tre i Syria.

Siden midten av oktober har det vært 46 angrep mot baser med amerikanske soldater i de to landene – 24 i Irak og 22 i Syria. Singh sier 56 personer er blitt lettere såret. Samtlige er tilbake i tjeneste.

– Ingen av våre soldater er blitt alvorlig såret. Vår infrastruktur ved basen som er angrepet, er heller ikke påført betydelige skader. I det store og det hele har disse angrepene ikke vært vellykket sier Singh.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.