Elon Musk er kjent for utradisjonell tenkning og dristige spådommer. Han har nylig skapt overskrifter med en ganske urovekkende prognose: 

– Hvis den nuværende utviklingen fortsetter er Europa på vei mot borgerkrig. 


Mens europeiske land stort sett inntar en utelukkende pro-israelsk holdning, finner de mest massive demonstrasjonene sted til støtte for terroristene. Det har i de fleste vesteuropeiske land vært protester mot Israels efter Hamas’ terrorangrep. 

Gass jødene!

I Roma, Barcelona, London, Lisboa, Madrid, Paris, Berlin. I Edinburgh, Malmø, Granada, Milano, Valencia, Vigo, Antwerpen, Oslo, Dublin, Gøteborg, Murcia, Torino, Wien, Sligo (Irland) for å nevne noen – og masse andre steder du aldri har hørt om.

Hele Vesten opplever det

I Lyon i Frankrike ble politiet tvunget til å ta i bruk tåregass for å stagge de mest voldelige demonstrantene. Personer pågrepet for ulovlige demonstrasjoner hevder at deres rettigheter er krenket og at Frankrike struper borgernes demokratiske friheter. Politiet i Berlin forbød en demonstrasjon fra lokale muslimske miljøer og sperret av området for å forhindre demonstrasjonen i å finne sted. Dette gjelder ikke bare Europa. Hele Vesten opplever det samme. I Sydney ropte palestinere «gass jødene!» under en ulovlig demonstrasjon.


De er allerede på innsiden, og de er mange

I Roma projiserte myndighetene det israelske flagg på Titusbuen mens folk demonstrerte mot Israel. Lignende skjer i Berlin, Brandenburger Tor lyste opp med Israels flagg. Likeså 10 Downing Street i London, Europakommisjonens hovedkvarter i Brussel, Eiffeltårnet i Paris.

Myndighetene støtter Israel, men det gjør ikke gatens krigere.

Det er på denne bakgrunnen vi må forstå Elon Musk.

Tung tids tale

– I sanntid samles enorme folkemengder i store europeiske byer med palestinske flagg og Israel-hat vaiende i vinden. Menneskene vi ser, lidelsene vi ser, kunne vært oss. Det vil mest sannsynlig være oss i fremtiden, skriver Rebecca Mistereggen:

Terroren i Israel: Treffer dette litt for nært?

Hvis Israel faller, faller det kristne Europa

Jelena Bonner bekrefter Rebacca:

– I det øyeblikk Israel slutter å eksistere vil det samme irrasjonelle hatet som nu rammer Israels jøder, ramme Europas kristne, ateister, homofile, sosialister og alle andre som ikke bekjenner seg til den rette tolkningen av islam. Da må vi i beste fall velge mellom å konvertere, flykte eller dø. Da vil det demokratiske, sekulære Europa slutte å eksistere.

Hvis Israel faller, faller det kristne Europa

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.