«Først tar vi lørdagsfolket, så tar vi søndagsfolket!» Den observasjonen kom fra en svensk, tilsynelatende godt integrert muslim. Han har bodd i Sverige i mange år, er svensk statsborger og jobber i et akademisk yrke. Utad er han akkurat den typen innvandrer som vanligvis blir hyllet av media og politikere.

Likevel er han en av hundretusener av svensker og nordmenn som først og fremst ikke bare er muslim, men islamo-nazist. Meningen med ordene hans er klar: Først må den muslimske ummah, det verdensomspennende muslimske samfunnet, kvitte seg med alle jødene. Deretter må de ta seg av de kristne.

De siste dagene har hatet – mot ikke-muslimer generelt og jøder spesielt – blitt tydelig, og i Sverige og Norge feirer islamo-nazistene. Det er karnevalsstemning med fyrverkeri, demonstrasjoner og bilkortesjer, og i sosiale medier kjenner jubelen ingen grenser når «palestinere» har slaktet israelske sivile i tusenvis.

Palestinere i Malmö feirer drap, kidnapping og voldtekt av sivile

Det er mange grunner – teologiske, historiske, politiske og etiske – til at det siviliserte, demokratiske og kristne Vesten må støtte Israels kamp for tilværelsen. I tillegg er det en grunn som riktignok er påfallende egosentrisk, men som likevel er avgjørende for oss i Norden, og den kan formuleres på følgende måte:

Faller Israel, faller det kristne Europa

Selv om det kan lyde ufølsomt, er det et faktum at i samme øyeblikk som Israel slutter å eksistere, vil det samme irrasjonelle hatet som nå rammer Israels jøder, ramme Europas kristne, ateister, homofile, sosialister og alle andre som ikke bekjenner seg til (de rette tolkningen av) islam. Da må vi i beste fall velge mellom å konvertere, flykte eller dø. Da vil det demokratiske, sekulære Europa slutte å eksistere.

Vi burde gjenkjenne det islamo-nazistiske resonnementet: Reinheit muss sein. Det er ikke engang hundre år siden dét kampropet lød i Europa, og vi har alle lært å repetere «aldri mer». Nå høres det likevel igjen, og meningen er den samme: De uønskede og skitne skal utryddes. Men denne gangen er det ikke nok å kvitte seg med alle jøder, homofile, sigøynere, katolikker og kommunister: Ifølge ideologien som nå ønsker å erobre verden, må alle ikke-muslimer forsvinne fra jordens overflate.

Det faktum at det er Israels jøder som i akkurat dette øyeblikk lider på grunn av dette tankeløse hatet, er derfor kun et spørsmål om prioritering. Det er rett og slett umulig å forfølge, voldta og myrde alle uønskede individer samtidig. Så de har nå begynt med Israels jøder, og når de blir utryddet på en måte som ville fått Det tredje rikes mest overbeviste ideologer til å gråte av glede, kommer turen til oss andre. Tro meg. Da er det vår tur til å bli rensket ut til fordel for islamo-nazistenes kamp for en muslimsk verden.

Vi er vitne til hvordan det vil skje akkurat nå i Israel, hvor «palestinske» terrorister kidnapper og myrder vilkårlig. I deres øyne fins det ingen sivile, bare stridende parter, og dermed blir hele familier slaktet, inkludert babyer og forsvarsløse eldre. Det er ingen moral eller menneskelighet i dette – og det hele er basert på det tankeløse og dyriske hatet mot ikke-muslimer som Koranen anbefaler.

Den som innbiller seg at de samme islamo-nazistene som nå gleder seg over slaktede jødiske barn, ville skåne våre barn, risikerer derfor en brutal oppvåkning. Disse personene er blitt ønsket velkommen inn i Europa, til våre land. Nå er de her blant oss, og deres hat mot oss og alt vi står for er tydelig. Jo flere jøder som blir drept i Israel, jo større feiring.

Nettopp derfor er det ekstremt naivt å tro at volden og terroren ville ta slutt dersom «palestinerne» – med god hjelp fra Iran – skulle lykkes i å beseire Israel og drepe hver eneste jøde. Tvert imot, et slikt scenario ville anspore til enda mer vold og hat.

Israels fortsatte eksistens er derfor det eneste som står mellom oss og en kamp vi i det siviliserte Europa verken mentalt eller fysisk er klare til å utkjempe. For når lørdagsfolket er beseiret, er det søndagsfolkets tur. Og søndagsfolket, det er vi, det.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.