– Her name is Yaffa Adar, and she is 85!!

Nok en hjerteskjærende video fra Israel har sirkulert på nett og i medier. Denne gangen er det en 85 år gammel bestemor som ble tatt som gissel av Hamas. Overskriften er tatt fra en kommentar under en sak:

– Evil has a name, and it is Hamas.

Yaffa Adar ble kidnappet av Hamas og kjørt bort i en golfbil med tungt bevæpnede islamske terrorister.


Yaffas barnebarn, Adva Adar, trygler om hjelp til å finne bestemoren sin og skriver på Facebook at hun ble tatt til fange og ført til Gaza.

– Hennes navn er Yaffa Adar, og hun er 85 år gammel!!

– Her name is Yaffa Adar and she is 85!!

Adar skriver at bestemoren hennes etablerte kibbutzen med sine egne hender, trodde på sionisme, og nå er hun tatt som gissel og er blitt sviktet av landet sitt:

– Hun er nok kastet et sted, lider av sterke smerter, uten medisiner, uten mat og uten vann, og dør av frykt, alene.

– My grandmother established the kibbutz with her own hands, believed in Zionism, in this country that has abandoned her, a hostage, Adar wrote. – She is apparently thrown somewhere, suffering from severe pain, without medication, without food, and without water, dying of fear, alone.

Adar fortalte Alarabiya News at det ikke finnes ord for å beskrive frykten og sorgen familien hennes går gjennom mens hun håper desperat på nyheter om bestemorens velferd.

Skjermbilde Al Arabiya News.

 

Kidnapped elderly woman, piles of rubble from rockets: Inside the war in Israel | NewsNation Prime

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.