NTB

Islamistgruppen Palestinsk Islamsk hellig krig (Jihad) har lagt ut en video av det som angivelig viser et av gislene som ble tatt i terrorangrepet 7. oktober.

Klippet på 30 sekunder viser det som ifølge israelske medier er 28 år gammel mann. I klippet sier han at han i de kommende dagene skal fortelle sannheten om hva som skjedde med ham og de andre gislene.

Det er uklart hvordan omstendighetene rundt innspillingen av videoen var. Hvorvidt gisselet ble truet til å si det han sa, eller når videoen ble spilt inn, er ikke klart.

Israelske medier skriver at mannen ble bortført under terrorangrepet 7. oktober sammen med sin mor, bestemor og kjæreste. Faren hans ble angivelig drept i massakren 7. oktober.

Palestinsk Islamsk hellig krig (Jihad) og Hamas har ved flere anledninger vist videoer av gisler. Israel mener videoene er psykisk terror mot familiene.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.