I en tale takker Geert Wilders avtroppende statsminister Mark Rutte og den liberale venstresiden for det Nederland de efterlater seg: Vold, voldtekter, drap, terrorisering, utrygghet, ny fattigdom. 

– Alt er multikulturelle forbrytelser sendt med en varm mangfoldshilsen fra det venstreliberale Nederland.

Dette handler om vår frihet, vår kultur, vår vestlige livsstil som er under press fra et økende antall ikke-vestlige innvandrere og med dem islam, en ideologi som møter kritikk med vold, fatwaer og trusler. Og jeg vet alt om det.

Vi gjengir hovedtrekkene i talen som ble levert under Algemene Beschouwingen i det nederlandske Representantenes hus.

Værsågod Geert Wilders, ordet er ditt:

Hr. president! 

Jeg må ærlig innrømme at det er en stor ulempe hr. statsminister, at din regjering er avtroppende. Det betyr nemlig at jeg for første gang i min karrière ikke kan legge frem mitt tradisjonelle mistillitsvotum mot deg. 

Den beste nyheten er selvfølgelig at med denne regjeringens fall er mange års nedrivning av Nederland forhåpentligvis kommet til en slutt, for hvor de har revet ned og ødelagt landet vårt! Svært mange nederlendere er drevet til fortvilelse og kastet ut i dyp personlig elendighet: fra de ødelagte landbruks- og fiskeribedriftene våre til knuste kontanthjelpsforeldre, fra de terroriserte beboerne rundt asylmottakene til alle tyveåringene som grunnet boligmangel bor hos sine foreldre og ikke kan stifte familie. Og så har vi de som ikke lenger får økonomien til å gå rundt. Vi leste i avisen at én av fem nederlendere knapt kan betale de faste utgiftene. En skjendsel uten fortilfelle. Hvor lavt skal vi synke på sivilisasjonsstigen?

Nederland lider massivt

Nederland har lidd og lider fremdeles massivt. Det mest pinlige er at koalisjonspartiene rett før valget i kor sier at de legger stor vekt på forsørgelsessikringen som de selv har rasert de siste årene! Så sent som i forrige uke kunne vi lese at vi ifjor opplevde det største fallet i kjøpekraft på 40 år. 

De har satt sin venstreliberale ideologi over vanlige folks velferd ved å gjøre valg som normale folk ville endt i psykiatrien for – eksempelvis å ville bruke 28 milliarder euro på å redusere den globale oppvarmingen med 0,000036 grader samtidig som de ser en annen vei når eldre mennesker på sykehjem ikke får dusje på flere uker. 

Hva med beslutningen om å spandere luksuscruise på asylsøkere inkludert femstjerners middager, mens mange nederlendere knapt har råd til å kjøpe dagligvarer efter å ha blitt sviktet av denne regjeringen?

De vanvittige prioriteringers æra 

Jeg håper de vanvittige prioriteringers æra endelig er over og at vi kan begynne å rydde opp i ruinene og gjenoppbygge landet. Det er derfor 22. november er så viktig. Da kan Nederland velge forandring og gjenoppbygging. Det blir et historisk valg. 

Spørsmålet velgerne må svare på er krystallklart. Skal vi fortsette raseringen av Nederland med åpne grenser, enda flere lykkejegere, enda flere milliarder til klima? Eller skal vi begrense de enorme migrasjons- og asylstrømmene og igjen sette nederlenderne først? Skal vi endelig bruke skattepengene våre primært på vårt eget folk? Nederlenderne først eller nederlenderne sist? Det er det valget vi står overfor i november.

Alt er gitt bort

Jeg skal ta for meg den som jeg ser det, viktigste saken i dette valget; problemet som ikke bare felte denne regjeringen, men som truer med å felle hele Nederland: Den feilslåtte migrasjons- og asylpolitikken. Det er uforståelig at Nederland, det nest tettest befolkede land i Europa, er blitt påtvunget en vanvittig politikk med åpne grenser. En tsunami av utlendinger har i årevis oversvømmet landet vårt. Jeg spør om hvilken galning det var som fant på det? Vi er i ferd med å gå under på grunn av det. 

Alt vi har kjært er gitt bort: Våre penger, vår trygghet, våre hjem, vårt helsevesen. Hele landet er lagt ut for salg. De har ikke bare sluppet inn halve verden, de har skjemmet dem bort og nederlenderne skal blø for det. Hva slags regjering gjør slikt? Hvis vi ikke stopper dette og får slutt på den destruktive politikken, er Nederland hjelpeløst fortapt.

Marerittscenario

Alt og alle blir skadelidende. Det finnes ingen som ikke betaler for vanskjøtselen. Muligheten til å bo i landet vårt forsvinner fordi vi rett og slett fortrenges av hundretusener vi ikke har plass for. Det er ingen fred lenger, ingen plass. Det er bygninger og menneskemengder overalt. Et marerittscenario er i ferd med å utspille seg der vi alle er stuet sammen i en stygg, undertrykkende og overfylt bystat. Og vet du hvorfor? Fordi naive venstreliberale politikere har funnet ut at landet vårt som bare er 300 kilometer langt og 200 kilometer bredt, skal være et innvandringsland. Det er allerede knapt nok plass til vår egen befolkning. Og den knappe plassen vi har igjen prioriterer de til nykommerne. 

Asylsøkere urinerer og skiter på gaten

Dette går også ut over vår sikkerhet. Bare spør innbyggerne i landsbyer med asylmottak i nærheten – som Ter Apel i Groningen. Jeg har besøkt folk der flere ganger de siste årene. I landsbyen ligger det største senteret for asylsøkere. 

Nu foregår det ran midt på lyse dagen. Beboerne blir spyttet på og mishandlet. Ansatte i supermarkeder, ofte tenåringer og unge mennesker, får strupen skåret over av asylsøkere som raner butikkene. Arabiske menn viser kjønnsorganene til unge jenter på gaten. Asylsøkere urinerer og skiter midt på gaten. 

Takk til venstrepartiene

Takk til alle venstrepartiene som gjorde dette mulig. Takket være dere er Ter Apel blitt som en landsby i den tredje verden. Dere har sviktet folket i Ter Apel enormt. Dere har sviktet Nederland enormt. 

Det som startet i Ter Apel ser vi nu over hele Nederland. En kvinne fra Bladel ble dratt av sykkelen sin av en syrer og voldtatt. En 70 år gammel dame ble stukket ihjel i hjemmet sitt i Groningen av en asylsøker i Budel. En illegal innvandrer tok en ansatt ved et asylmottak i Groningen som gissel og mishandlet henne. To ansatte i COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) ble stygt lemlestet da en iransk asylsøker kastet varm olje på dem. Tre fjerdedeler av alle COA-ansatte blir truet av asylsøkere.

Kaster stein som var de i Ramallah

Men det er ikke bare asylsøkere som skaper problemer. Våre flerkulturelle landsmenn kan også bidra. Jeg var i Zandvoort i sommer. Der får man høre historier fra vårt lands nye virkelighet; marokkanere tiltaler kreftsyke nederlendere med de verste skjellsord – og jeg beklager å si det, men det var hva de fortalte. Opprørerne på boulevarden i Zandvoort kaster stein som om de var i Ramallah. Og – dette er ikke noe jeg finner på – de knuser flasker og stikker dem opp ned i sanden med skårene vendt oppover. Så ler seg skakk når strandgjester skjærer seg til blods. 

Det er for sykt til å beskrives med ord og jeg kunne fortsette i en time med å ramse opp multikulturelle forbrytelser med hjertelige mangfoldshilsener fra det venstreliberale Nederland.

Berikelse er en grov løgn

Nu har vi rotet oss ut i det. Vi sitter igjen med en ekstremt voldelig marokkansk mafia. Vi sitter igjen med noen millioner ikke-vestlige innvandrere der særlig de unge gjør hele bydeler og byer utrygge. Vi sitter igjen med asylmottak over hele landet hvorfra innbyggerne i våre byer og tettsteder terroriseres. Vi sitter igjen med importert vold i stort sett alle byene våre. 

I det politiske Haag blir multikultur fremstilt som en berikelse av samfunnet, men folket har i flere tiår visst at dette er en grov løgn. 

Én asylsøker koster én million euro

Åpne grenser er heller ingen berikelse for vår økonomi eller velferdsstat. Vi har rett og slett ikke råd til det. Forskeren Jan van de Beek har regnet ut at én asylsøker koster statskassen rundt én million euro. Du hørte riktig: Én asylsøker koster én million euro. Innvandringen koster oss 24 milliarder euro i året, penger vi kunne ha brukt på helsetjenester, utdannelse og lavere skatter eller billige dagligvarer til vår egen befolkning.

Med innvandringen følger islam

Men den største smerten ligger kanskje i det penger og statistikk ikke kan uttrykke. Dette handler også om de mest grunnleggende tingene, de som definerer hvem vi er og hva vi står for. Vår frihet, vår kultur, vår vestlige livsstil. Det handler om intet mindre enn grunnlaget for samfunnet vårt som også er under press fra asyl- og innvandringskatastrofen. Tilstrømningen av innvandrere ledsages av et økende antall ikke-vestlige innvandrere og med dem islam. En ideologi som strider mot frihet og toleranse.

Kvinner, homofile, kristne, jøder, frafalne, islamkritikere, de blir alle sett på som mindreverdige og diskriminert, utskjelt og ikke sjelden utsatt for vold, fatwaer og trusler. Og jeg vet alt om det.
 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.