En video fra den tyske hovedstaden Berlin viser en stor samling mennesker som identifiserer seg som hunder. Deltagerne bærer hundemasker og bjeffer efter beste evne. All kommunikasjon under møtet skal ha foregått i bjeff-form.

Folk som ikke vil være folk

Ulike medier oppgir alt fra «hundrevis» til «rundt tusen» deltagere. Møtet fant sted på jernbanestasjonen Potsdamer Platz i Berlin og skal være organisert av en gruppe kalt «Canine Beings». 

Gruppens formål er å fremme «rettighetene til mennesker som identifiserer seg som hunder». Twitterkontoen Policy Scoop delte tirsdag en video fra begivenheten. 

Reaksjonene på videoen er så ymse – og kan til tider være noe nedlatende. Tony Torino skriver for eksempel at det europeiske folk har lidd nederlag mens Catatonic1 spør om det er båndtvang på avarten. 

Såkalte trans-arter hevder at de ikke føler seg eller identifiserer seg som mennesker, men som dyr eller mytologiske vesener.

Realitetsorientering

Igår skrev Document om mangemilliardæren Kristian Siem som mener at «den oppvoksende slekt får ingen fundamentale verdier med seg og blir bombardert med falsk informasjon, vrangforestillinger og feil»:

– Woke-bevegelsens normalisering av det abnorme og forvirring rundt grunnleggende realiteter er utfordringer unge mennesker står overfor idag. 

Woke: Mange­milliardæren Kristian Siem ser skriften på veggen

En japaner har fått endel oppmerksomhet efter at han brukte 22.000 dollar på å få produsert et realistisk hundekostyme. Han ønsker å være anonym og skjuler seg bak navnet Toco. Hans YouTube-kanal «I want to be an animal» har i øyeblikket nær 60.000 abonnenter. 




 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.