Det er den franske politikeren Eric Zemmour som ber oss våkne efter at en farvet mann mandag denne uken – midt på lyse dagen – angrep en bestemor på 73 i hennes hjem i Bordeaux og prøvde å kidnappe barnebarnet på syv. 

Forsøkte å kidnappe barnet, skremt av hunden 

Overvåkningskameraer fanget angrepet og videoen har siden sirkulert på sosiale medier. Almindelige folk med naturlige instinkter reagerer sammen med konservative politikere og samfunnskritikere på hendelsen: 

– Dette er hva de har gjort mot landet vårt. Våkn opp!

Overvåkningsbilder viser hvordan mannen snupper bestemoren og hennes barnebarn fra deres hjem i sentrum av Bordeaux. Han forsøker å ta barnebarnet med seg, men lykkes ikke.

Ifølge en pressemelding fra politiet i Bordeaux forsøkte mannen å kidnappe barnebarnet, men ble skremt av deres bjeffende hund. Overvåkningsbildene viser ham raske med seg ofrenes eiendeler før han flykter i en sort bil.

Benekter det innlysende

En time senere, klokken 18.30, ble den mistenkte pågrepet av fransk politi. Han viste seg å være født i 1993 i Bordeaux. Ifølge politiet er han tidligere dømt femten ganger for forsettlig vold mot en mindreårig, og forsøk på kidnapping.

Det er innledet efterforskning, men mannen selv benektet alle fakta. Han gjorde også motstand under anholdelsen.

Europas nye virkelighet 

Det mangler ikke reaksjoner på sosiale medier. Geert Wilders tar i bruk ord som «avskum»:

– Takket være Macrons, Ruttes, Scholz’ åpne grenser er avskummet i våre gater hele Europas nye virkelighet. 

Den franske politikeren Eric Zemmour svarer: 

– Dette er hva de har gjort mot landet vårt. Frankrike, våkn opp!

«De færreste borgere gjør noe fordi de er mer redd for å bli kalt rasister enn de er villig til å beskytte sine egne barn og sitt land.»

Samfunnsdebattanten Eva Vlaardingerbroek er også opprørt: 

– På mindre enn et halvt århundre har våre eliter bevisst forvandlet vårt kontinent til det ugjenkjennelige. Likevel vil de fleste borgere ikke gjøre noe fordi de er mer redd for å bli kalt rasister enn de er villig til å beskytte sine egne barn og land mot inntrengerne.

Vlaardingerbroek fortsetter: 

– Brutale voldshandlinger som dette blir hver dag begått av migranter over hele Vest-Europa. Dette er ikke en «hendelse». Europa var ikke sånn. Det Europa mine foreldre og besteforeldre vokste opp i, hadde ingenting av dette. Europa ble bevisst ødelagt.

Det var ingen «hendelse»

Eva Vlaardingerbroek har rett i at dette ikke er en «hendelse». En eldre nederlandsk mann ble for en drøy måned siden angrepet og sparket over ende da han gikk tur med hunden i Pijnacker, sydøst for Haag – formodentlig av mennesker som ikke respekterer hundehold. Videoen som viser lykkelige tenåringer som ler under opptrinnet, er repostet i det uendelige og vist millioner ganger.

– Blodet mitt koker, få dem ut av landet vårt, skrev Geert Wilders.

I mai ble en hvit mann på vei hjem fra arbeide, voldsomt angrepet av av en gruppe tenåringer og skubbet ned på jernbanelinjen i Amsterdam.

– Dette er en type rasisme det etablerte samfunn aksepterer, twitret Eva Vlaardingerbroek:

Eksemplene på migrantgenerert vold er mange og de er opprivende, men de genererer ikke spalteplass i regimetro medier. Kan det være et skyldkompleks à la det vi ser rundt mRNA-vaksinene, de var selv med og presset dem på folket – likesom de har kalt dem som advarte mot invasjonen, rasister.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.