NTB

Høyres partileder Erna Solberg vil torsdag møte norsk presse for å svare på spørsmål om aksjeskandalen.

Det var Dagbladet
som først meldte at Solberg vil møte pressen torsdag.

– Jeg kan bekrefte at Erna Solberg har avtalt å gjøre en rekke intervjuer torsdag, med de redaksjonene som har bedt om egne intervjuer med henne. Hensikten er kort og godt å svare på flest mulig av de spørsmålene som fortsatt gjenstår i saken om Sindre Finnes’ aksjehandel, sier pressesjef Cato Husabø Fossen i Høyre til NTB.

Solberg vil ikke holde en pressekonferanse, men møte flere norske medier for intervjuer og svare på spørsmål.

Solberg har vært ordknapp i uttalelser direkte til pressen siden pressekonferansen fredag forrige uke da det ble klart at hennes ektemann Sindre Finnes hadde gjort mer enn 3600 aksjehandler mens hun var statsminister.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.