Biden-regimet forbereder seg på å gjeninnføre fullstendige covid-19-nedstengninger, som begynner med masketvang for flyplassansatte, angivelig så tidlig som i midten av september.

Dette rapporterer Infowars, og The Gateway Pundit videreformidler saken. Det er ikke mulig å vite om påstandene stemmer foreløpig, men det vil vi trolig finne ut av i løpet av høsten.

En høytstående representant for Transportation Security Administration (TSA) skal ha kontaktet Infowars, med detaljer om et tirsdagsmøte hvor TSA-ledere ble informert om nye retningslinjer som blant annet ville gjenopprette tvang om maskebruk.

These policies will reinstate the mask mandate for TSA and airport employees starting in mid-September.

Detaljene skal ifølge den TSA-ansatte bli kjent neste uke.

The official added that by mid-October, mask-wearing will be mandated for pilots, flight staff, passengers, and all airport patrons.

Infowars kontaktet en kilde i Border Patrol, som også har en ledende posisjon. Denne kilden bekreftet direktivene, og bekreftet at lignende tiltak ble planlagt for grensepersonell.

Infowars skriver at spørsmålet ikke er om slike tiltak vil innføres, men når.

They were told it was not a matter of “if” but “when” official Covid numbers will go back up and they expect by mid-October a return to forced-masking policies that the Biden administration previously only reluctantly ended after massive pressure.

For ordens skyld er Infowars en omstridt kilde, så derfor legger vi ikke ut dette som en nyhetssak. Men de er absolutt ikke alene om å komme med slike påstander, som dere vil se nedenfor.

Såkalte helseeksperter advarer mot en ny variant av covid, det såkalte EG.5 koronaviruset. Så advarer WHO også om en annen variant, som kalles BA.2.86. Men selv ikke WHO klassifiserer disse nye variantene som en stor trussel.

This designation represents the lowest of three levels of alert set by the global health body.

Regimemediene ser ut til å glede seg til eventuelle nye nedstengninger og flere «boosters». Her virker NBC å promotere nye vaksiner og mer nedstengninger.

Noen er kritiske, blant annet den tidligere venstrevridde forfatteren Naomi Wolf, som har vendt seg mot de politisk korrekte på flere områder de siste årene.

Hun er kritisk til hvordan media presser på med fryktporno om de nye variantene.

– Det som er skremmende med dette narrativet overalt om at det er en ny variant i byen … Hvis du leser dem nøye, var det en vi nettopp rev i stykker i vår lokale Salem, Massachusetts-avis som i utgangspunktet innrømmet at det virkelig ikke er en topp, og de leverte ingen reelle tall.

– De sa noe sånt som at det er to nye tilfeller per 100 000, og de refererte til et samfunn som bare har 22 000 innbyggere. Så dette er imaginære tall.

– Du kan ikke sjekke noen av disse påstandene om at det er en ny variant i byen som er forskjellig fra den gamle varianten. Du må bare ta deres ord for det.

Spørsmålet er om noen i de vestlige samfunnene vil akseptere nye perioder med nedstengning.

Les også:

Fire vaksinedoser og tre munnbind var ikke nok: Fauci er smittet av Covid-19

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.