Blant amerikanere under 18 år er hvite allerede en minoritet. Generasjon Z – personer født mellom 1997 og 2012 – blir den siste generasjonen i USA med en hvit majoritet.

Selv hos denne gruppen er majoriteten marginal, på kun 50,5 prosent, skriver Fria Tider. Tallene er hentet fra en undersøkelse gjennomført av Brookings.

Bland yngre åldersgrupper under 18 år är de vita redan i minoritet, enligt undersökningen från Brookings, som använder sig av uppdaterade uppgifter från folkräkningen 2020.

Kilde: Brookings

Studiens prognose er at hvite blir en total minoritet i USA i 2045. Men i praksis kan det skje mye raskere, hvis den massive strømmen over grensen i sør ikke stanses. Med nåværende grensepolitikk kan flere titalls millioner migranter ankomme USA i løpet av få år.

I 1965 var 85 prosent av amerikanerne hvite. Da ble Hart-Celler-loven vedtatt, noe som åpnet opp for en omfattende innvandring fra den tredje verden. Dette hadde tidligere vært forhindret, men nå ble slusene åpnet, etter langvarig press fra etniske interessegrupper.

Biden-regimet slår nå alle rekorder når det gjelder migrasjon til USA, og viser liten vilje til å gjøre noe med det, eller i det hele tatt å erkjenne at det er et problem.

Det er selvsagt ikke hudfargen som skaper problemet, men kulturen til mange av de som ankommer. Kriminalstatistikken i USA viser at mørkhudede amerikanere er kraftig overrepresentert i kriminalstatistikken, og illegale migranter bidrar med grov kriminalitet. Antall drap eksploderer i flere byer, og narkotikaproblemer fortsetter å ta over 100.000 amerikanske liv i året.

Mange av de nyankomne mangler utdannelse og presser ned lønningene på enkle jobber for lavtlønnede amerikanere, noe som rammer svarte amerikanere og etablerte migranter hardest.

I en situasjon hvor den politiske splittelsen er så massiv at flere har advart om en mulig borgerkrig og/eller oppdeling av USA, så hjelper ikke masseinnvandring og befolkningsutskiftning noe særlig.

USAs neste president tiltrår tidligst i januar 2025, hvis da ikke Biden trekker seg før dette og overlater embetet til Kamala Harris. Det vil neppe føre til noen særlige endringer i migrasjonspolitikken.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.