Regjeringens etterlevelse av OIC er det siste Danmark mangler. Dette hevder Henrik Dahl i en artikkel i Jyllands-Posten. Hans begrunnelser er gode. Men det er vel heller tvilsom om så mange danske eller vestlige politikere vil følge rådene hans.

Debatten om – lad os være ærlige – at genindføre blasfemiparagraffen har i det mindste to aspekter, der kun har meget lidt med hinanden at gøre.

Det ene aspektet er at man vil gjeninnføre blasfemiparagrafen som ble fjernet i 2017 som en sovende regel. Men litt for mange politikere kunne ikke dy seg, og holdt svulstige taler om hvor flott det var at Danmark fjernet blasfemiloven. Nå møter de seg selv i døra.

Det elendige ved en svulstig tale er jo ikke dens emne. Det er, at den er svulstig. Nu kan venstremænd med hang til panegyriske taler og forhenværende LA’ere med samme tilbøjeligheder så æde deres opstyltede retorik i sig. Det har de i og for sig godt af.

Det største problemet er at regjeringen i Danmark helt åpenlyst lar seg påvirke av OIC, en udemokratisk og dobbeltmoralsk organisasjon som har 57 islamske land som medlemmer.

Hva burde regjeringen ha gjort, i stedet for å velge underkastelse for islamske land? Dahl har noen forslag.

1: Erkjenn at Samuel Huntington hadde mer rett enn Francis Fukuyama

Selv om Huntington ikke var ufeilbarlig, så hadde han grunnleggende rett i at verden ikke ville svelge vestlig liberalt demokrati, og at konflikter mellom sivilisasjonene var uunngåelig.

Nå invaderes våre kontinenter av konfliktene fra shit hole countries. Dette skjer med våre politikeres hyllest og støtte.

2: Erkjenn at Vesten over tid har fått stadig færre venner

Vesten mister allierte i Sør-Amerika og Afrika, forholdet til Kina er spent og forholdet til Russland er selvsagt på et bunnivå. Midtøsten er bare å glemme, og selv forholdet til Israel har vestlige politikere ødelagt siden 70-tallet.

Selv er vi uten forsvar, og det lille forsvaret vi har mangler ammunisjon. TikTok prioriteres fremfor ammunisjonsprodusenten Nammo mens krigen raser i Ukraina. Det norske Forsvaret satser på gender-rådgivere og Pride-deltagelse. Ikke mange utenfor woke Vesten blir særlig imponerte.

3: Erkjenn at samhandel ikke fører til «demokratisk konvergens».

Dette er en av de mest farlige og feilaktige antagelser innenfor politisk økonomi, skriver Dahl. Her kan man minne om den massive bistanden som absolutt ikke har styrket demokratiet i mottagerlandene, snarere tvert imot.

Eller Sverige, som har tatt imot enorme mengder muslimske migranter, men som allikevel hates – både av en stor andel av migrantene og de 57 islamske landene i OIC.

Der er stort set ikke noget belæg for denne hypotese. Derfor er det absurd at høre på mennesker, der bliver ved med at hævde, at den har noget for sig.

4: Erkjenn at OIC-landene utnytter FN-systemet og moderne rettighetsretorikk for å fremme sine egne agendaer

FN-systemet, og da særlig det absurde Menneskerettighetsrådet, er totalt verdiløst. Det eneste de klarer er å fordømme Israel.

Der som bekendt domineres af lande, der har gjort det til en ædel dyd og kær pligt dagligt at trampe på menneskerettighederne hjemme hos sig selv.

Svenske moskéer ønsker et total­forbud mot å krenke islam

5: Gjør motstand mot hykleriet til OIC-landene

De bør utfordres på hvorfor i det hele tatt de er medlemmer av FN, siden de åpenlyst ikke lever etter pakten de har skrevet under på.

Når OIC-landene snakker om «religiøs forfølgelse» kan man for eksempel spørre hvor mange kirker det finnes i Saudi-Arabia, og hvor mange jøder som fortsatt lever i Irak og Iran.

Men Huitfeldt inviterer heller Taliban i privatfly for dialog om kvinners rettigheter. Isiotiet er nesten grenseløst.

En kollega stilte følgende spørsmål i intern chat i dag:

– Det kan vel ikke lenger herske noen som helst tvil om at vi lever i et galehus der pasientene har overtatt kommandoen?

6: Gjør motstand mot de meningsløse begrepene OIC-landene benytter, med god støtte fra vestlige venstreorienterte akademikere

Vi må først og fremst ignorere det latterlige begrepet islamofobi.

”Islamofobi” er et nonsensbegreb. En fobi er en psykisk lidelse. Det er ikke og kan aldrig blive en psykisk lidelse at kritisere islam og lande med en islamisk forfatning.

Det samme gjelder begrepet rasisme. Det er selvsagt ikke rasisme å kritisere en religion som også er en politisk ideologi. «Sannheten er aldri rasistisk», skriver Dahl.

Det er heller ikke rasisme å kritisere en kultur som i praksis er en ukultur, slik som hvordan islam behandler sine kvinner, for ikke å snakke om homofile, noe Trettebergstuen og hennes skeive allierte fullstendig ignorerer..

Samtidig må det tas et oppgjør med akademia, som sprer slike holdninger i Vesten, mener Dahl.

7: Vær offensiv når OIC-landene påstår at Vesten er et dårlig sted. Påstanden er nemlig ekstremt hyklersk

OIC-landene hadde neppe klart seg uten varer produsert i Vesten. Våpen, medisiner og luksusvarer, for å nevne noe. Vesten har makt, hvis de er villige til å bruke den.

8: Vær offensive mot de evinnelige påstandene om at Vesten er rasistisk

Hvis Vesten er så rasistisk, hvorfor holder ikke muslimene seg borte? Det er mange muslimer fra Midtøsten som absolutt ikke vil bli savnet hvis de forlater kontinentet, skriver Dahl.

Dahl skriver dog ikke noe om hvordan migrasjonen skal stanses. Men dét har undertegnede gjort.

Hvis Europa skal overleve, må det gjøres noe drastisk med migrasjonen

9: Vær mindre relativistisk

Det finnes ingen steder i verden hvor kvinner og minoriteter tas bedre vare på enn i Europa. Vesten er helt overlegne alle andre regioner, også når det gjelder vitenskap, filosofi, demokrati og andre ting.

Det er derfor vi som bor i Vesten må slutte å hate oss selv, og heller se at vi er best på menge felter.

Og gerne med betydelig større overbevisning, end den danske regering gør.

Det samme kan man trygt si om den norske regjeringen, som ikke virker å se noen problematiske siden ved masseinnvandring, vold og annen kriminalitet. De unge pøblene er jo «våre barn», dessuten så er de som driver med seksuell trakassering, voldtekt og grov vold så inderlig «sårbare». Ofrene? Who cares, liksom.

Ingen utenfra kan i praksis ødelegge oss, men dessverre er vi i god gang med å begå selvmord på flere måter. Vestlige politikere må snart forstå at selvmord absolutt ikke er «bærekraftig».

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.