40–50 ungdommer barket sammen i et masseslagsmål på Ekebergsletta i Oslo tirsdag kveld. To personer er skadd. Dette skjer mens Norway Cup arrangeres denne uken.

NTB melder om saken.

– Det ble sett slagvåpen av diverse kaliber, blant annet hammer og slagjern. En person med luftpistol er pågrepet. De skadde er ungdommer. Ingen av dem er kritisk skadd. De får tilsyn av ambulanse på stedet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 19.52.

– Det ble observert slagvåpen og en person med pistol. Vi har pågrepet en person som hadde luftpistol og to til som hadde slagvåpen, sier Stokkli til VG.

Det er bare noen uker siden at semifinalen i Gothia Cup trolig ble avgjort på grunn av innvandrervold på og utenfor fotballbanen. Document skrev om saken.

Det skjedde merkelige ting da Alta reiste til Göteborg for å spille fotball

Politiet skal ha fått melding om slagsmålet 19.52. På Twitter skriver politiet:

«Vi har kontroll på stedet og jobber med og skaffe oss oversikt over hendelsen. Vi har kontroll på 12 personer. 10 mistenkte og 2 skadde personer. Vi har funnet flere slagvåpen og en luftpistol. Alle er unge personer mellom 13-18 år.»

Ifølge generalsekretær Pål Trælvik i Norway Cup er mye politi til stede under hele Norway Cup, og at han er imponert over deres håndtering av situasjonen. Slåsskampen skal ikke være knyttet til fotballkampene.

– Vi synes dette er trist. Samtidig ser vi hvor god kontroll politiet har, sier han.

 

Norway Cup tar grep: – Mange dommere føler seg uthengt

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.