Politiet under et tidligere oppdrag i Bærum. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Det har vært et slagsmål mellom tenåringer ved T-banestasjonen på Bekkestua i Bærum. Én er skadd, og politiet har anholdt en mistenkt.

Helgen rundes så smått av med nye meldinger om slagsmål og vold, denne gangen i Bærum, vest for Oslo.

Igjen er det ungdommer involvert, noe som preger flertallet av slike saker det rapporteres om. Denne gangen er de svært unge, tidlig i tenårene.

Søndagens batalje fant sted i forbindelse med T-banen, nærmere bestemt Bekkestua T-banestasjon.

T-banen og stasjonene langs bane går ofte igjen som åsteder for ungdomsvold, noe som henger sammen med at grupper av ungdommer ofte benytter T-banen til å reise til andre områder for å lage bråk med annen ungdom der.

Det har blant annet forekommet at grupper av ungdom fra Groruddalen øst i Oslo, tar T-banen ut til Bærum for å lage kvalm.

En person ble skadd i slagsmålet, NTB melder om saken.

– Den skadde var ved bevissthet, men er blitt utsatt for det som beskrives som grov vold, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt til NTB.

Klokka 19.52 skriver politiet at den skadde personen er en gutt tidlig i tenårene, og at han er kjørt til sykehus. Skadeomfanget er uklart.

Politiet skriver også at de har kontroll på én mistenkt. Det er flere politipatruljer i området nå på søk etter minst ytterligere tre personer, muligens flere.

Det beskrives som en gjeng ungdommer tidlig i tenårene.

Ifølge TV 2 er den skadde 13 år, mens den mistenkte gjerningspersonen er 14 år.

Noen ytterligere detaljer om denne gjengen gis ikke.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.53 søndag kveld.

Les også: 

Flere mindreårige blir tatt med kniv i Bærum

 

Støtt Document:

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.