Det brøt ut slagsmål mellom flere av spillerne etter en fotballkamp i en ungdomsturnering i Bærum søndag. Politiet har opprettet sak.

En person ble slått i ansiktet under slagsmålet på Gjønnesjordet på Bekkestua og ble fraktet fra stedet i ambulanse. To andre tok seg selv til legevakt. Ingen av dem skal være alvorlig skadd, ifølge politiet.

– Det har vært en form for ungdomsturnering, og slagsmålet brøt ut mellom to lag, så det har nok vært en del involvert, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo-politiet til NTB.

– Det var nok noe som skjedde underveis i kampen som det ble litt uenighet om etter at kampen var ferdig, som utløste dette, sier operasjonslederen.

Politiet jobber nå med å få klarhet i hva som skjedde, blant annet ved å sikre videoer. Det blir opprettet sak, men ingen er pågrepet. Det ene laget hadde forlatt stedet da politiet kom.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂