Er du en løgner, synes det er helt å greit å svindle andre, en skurk, kjeltring banditt, eller en helstøpt kriminell?

Da burde valget være enkelt for deg.

Bli politiker i Arbeiderpartiet.

Tåkefyrsten selv, statsminister Jonas Gahr Støre, som løy om at han hadde hatt samtaler med Hamas, har den senere tid fått oppleve at flere av hans statsråder har blitt oppdaget for å bedrive snusk.

Det var selvsagt ikke meningen at skulle skje, at de ble oppdaget altså, men Støre selv mener han har reagert på rette måte.

«Når slike saker oppstår må vi handle resolutt. Det har jeg gjort», sa Støre til Dagsavisen.

Han mener derfor at ulovlighetene til Ola Borten Moe og Anette Trettebergstuen fikk konsekvenser, siden de måtte gå av som statsråder.

Men det måtte Hadia Tajik for sine løgner om skattesvindel i pendlerboligsaken også, som for øvrig fikk åpnet en boks med ormer, hvor vi kan ane litt av hva slags folk det er som sitter på Stortinget.

Nå er imidlertid Tajik tilbake for fullt, etter en «pause» på litt over ett år, hvor hun nesten ble ny kulturminister igjen.

Tajik kommer nok tilbake i toppen av Ap igjen, gitt litt mer tid. Når pendlerboligsaken er glemt, så er det fritt frem for Tajik, som sågar gikk til det skritt å beskylde Aftenposten for en presseskandale etter at hun ble avslørt.

– De har presset meg inn i en situasjon der jeg må velge mellom å fremstå som jeg har utnyttet systemet for å få pendlerbolig i tre måneder, eller å selv åpent fortelle om min sikkerhetssituasjon, sa løgneren Tajik den gangen til NRK, før hun ble tatt med buksene nede etter hvert som bevisene dukket frem.

Anne Lise Bakken (Ap) og Manuela Ramin-Osmundsen (Ap) måtte trekke seg etter lekkasjer og kostnadssprekker, mens Fatma Jynge, som var den første kvinnen med minoritetsbakgrunn i en høyere stilling i regjeringsapparatet som statssekretær for Sylvi Brustad, har rekorden for den raskeste retretten på grunn av en skandale. Hun gikk av etter en uke.

Tajik anser seg ferdig med pendlerboligsaken – sender fortsatt reiseregninger til Stortinget merket «pendlerreiser»

Skulle man ta for seg en liste med navn på Ap-politikere som har drevet med ulovligheter mens de satt på Stortinget, ville denne artikkelen bli altfor lang. Skulle vi tilføye representanter for samtlige partier som har vært representert på Stortinget, så måtte vi ha skrevet en hel bok, men navn som Arne Treholt, Rune Øygard, Terje Rød-Larsen, og spåkoneringeren Saera Kahn, alle fra Ap, skulle gi deg en liten pekepinn på hvor fort man glemmer.

Kameraderi og korrupsjon, (korrupsjon er et mangetydig begrep som kan defineres som tyveri av politiske, sosiale og økonomiske goder fra befolkningen, og som kan skape fattigdom og sosial marginalisering slik vi ser i dagens Norge under Ap) er nærmest en selvfølge i Arbeiderpartiet.

At mange av partiets statsråder og representanter ikke har blitt etterforsket for dette er muligens fordi partiet sitter med kontakter også der hvor slik blir avgjort og igangsatt.

Med stadig lengre matkøer i byene, politikere og næringslivstopper som får høyere lønn, dyrere dagligvarer, strøm, skatter og avgifter, så har vi et utmerket eksempel på hva et sosialistisk styresett har å tilby.

Nå er det snart kommunevalg, og vi skal alle nå gå og stemme på våre lokale banditter som skal bestemme mer geografisk detaljert over våre liv.

Samtlige har en våt drøm om en gang å kunne bli valgt inn på Stortinget, slik at de kan få utnyttet den norske befolkningen nasjonalt og ikke bare lokalt.

Godt valg!
Kjøp «Mesteren og Margarita»!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.