En 19 år gammel kvinne i Toulouse i Frankrike ble brutalt skadet av en gjeng afrikanere som anså at hun kledde seg umoralsk.

Ifølge politiet ble det brukt «makeløs vold» – og kvinnens ansikt beskrives som vansiret for livet, ifølge Ladepeche.

Fria Tider omtaler saken.

Attacken inträffade tidigt på onsdagsmorgonen när det 19-åriga offret var på dejt med sin pojkvän i centrala Toulouse, rapporterar La Depeche.

Vid 03-tiden konfronterades paret på Boulevard Lazare Carnot av fyra ungdomar som anklagade tonåringen för att vara olämpligt klädd. Hon bar en magtröja, vilket mobben hävdade var omoralisk, skriver Remix News.

To mindreårige afrikanske gutter og to jenter gikk til angrep, og vansiret ansiktet til den 19 år gamle jenta. De skal ha brukt glasskår for å kutte opp ansiktet hennes. Også kjæresten ble skadet da han forsøkte å beskytte henne. Skadene hun ble påført krevde 50 sting.

De fire afrikanerne, i en alder mellom 14 og 17 år, var allerede kjente for politiet for andre hendelser.

Når reagerer franskmennene? Kvinner og barn ofres på multikulturens alter. I kommentarfeltet beskrives det som skjer i Frankrike som en «programmert akopalypse».

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.