Nytt

Nattklubben Carpe Diem i Balma i Toulouse.

Politiet i Frankrike leter etter fire menn etter at en video som viser en gjengvoldtekt ble delt på sosiale medier.

Voldtekten skal ha skjedd utenfor en nattklubb i Toulouse lørdag kveld.

Deler av overgrepet ble sendt direkte på Snapchat. Flere som så sendingen skal ha varslet politiet. Etter voldtekten ble minst to filmer av den lagt ut på Snapchat og Twitter. De viser fire menn som voldtar en kvinne.

According to media outlets that have watched the social media footage, the victim, who is visibly drunk, can be heard crying.

Other voices, believed to be those of the attackers, clearly suggest they are taking part in sexual assault.

Another clear voice warns the others: «Stop filming, it’s a rape… it’s a rape, it’s a rape.» (BBC)

En 19 år gammel kvinne har meldt seg for politiet etter at offeret ble etterlyst onsdag kveld.

The young woman, who is partly naked, is pulled by the hair, including by a suspect who repeatedly urges her to perform oral sex.

Social media users were horrified by the images circulated online, and many reported them to the police’s cyber crime division.

Kvinnen mener hun ble dopet ned, og har derfor et vagt minne av voldtekten. Hun skal ha blitt overfalt på en parkeringsplass ved nattklubben Carpe Diem i Balma, en forstad øst i Toulouse.

Politiet sa onsdag at de ikke er i tvil om at det er begått en straffbar handling. I går var det ennå ikke sikkert om jenta ville anmelde voldtekten, men politiet fastslo at saken uansett skulle etterforskes.

Videoene av voldtekten har skapt sterke reaksjoner i sosiale medier. Flere mener at de kjenner identiteten til overgriperne, som skal være mellom 25 og 30 år gamle.

Politiet har nå fått slettet videoene av overgrepet, og oppfordrer folk til å la være å dele dem videre.

 

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.