En populær meksikansk TV-lege som regelmessig opptrådte på «HOY!» (Mexico Today) som «vaksineekspert», døde plutselig av hjerteinfarkt.

– Naturlige årsaker

Dr. Alfredo Victoria Moreno var bare 42 år gammel da han i forrige uke gikk til sengs for ikke å stå opp igjen neste dag. Han var en betydelig talsmann for covid mRNA-vaksiner og hadde som TV-lege en massiv global fanbase som på sosiale medier har gitt uttrykk for sorg og vantro over det tragiske dødsfallet.

Den veltrente legen og folkehelsespesialisten hadde ingen medisinsk historikk. Han dukket regelmessig opp på «HOY!» hvor han i god folkeopplysningsånd ga vaksiner til showets ansatte på direkten.

Dødsårsaken ble først oppgitt til «naturlige årsaker». Efter presseoppslag som krevde å få vite hva han døde av, ble det kjent at han døde av myokarditt. 

Vinnende vesen

Dr. Alfredos vinnende vesen og medisinske autoritet var viktige faktorer under den meksikanske vaksinasjonskampanjen. Han oppfordret sine 440.000 følgere på Instagram til å vaksinere seg. Han hadde også en stor tilhengerskare på TikTok hvor han presenterte seg som covid 19-fighter. Han drev i tillegg nettstedene provaccines.com og dralfredovictoria.com.

Listen over relativt unge mennesker som «døde plutselig» av myokarditt de siste to årene, begynner å bli lang. I løpet av 48 timer døde fire unge leger i den sydindiske delstaten Tamil Nadu:

Hjertespesialist (41) døde av hjertestans tross normal EKG: Det reiser spørsmål man ikke diskuterer

 

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.