En dobbeltmorder i Florida som stilte opp i retten med ordet killer skrevet på tennene sine, banket opp sin forsvarsadvokat mandag. Zieler ble arrestert for seks år siden i en cold case-sak fra 1990. New York Post skriver om saken.

Joseph Zieler, 61, vinket på advokat Kevin Shirley etter å ha gått inn i retten i håndjern for en høring før domsavsigelse over drapene på en 11 år gammel jente og hennes barnevakt.

Etter å ha lent seg inn for å snakke med ham, dro Zieler til Shirley i ansiktet med albuen, som fikk advokaten til å miste fotfestet.

Joseph Zieler elbows attorney in the face ahead of his sentencing.

I følge video fra rettssalen klarte advokaten å beholde roen og gå tilbake til bordet sitt.

Shirley forsikret deretter dommeren om at han var ok, og som tidligere bokser hadde han pådratt seg mye tyngre slag enn det Zieler hadde gitt ham.

Zieler ble arrestert for seks år siden i en cold case-sak fra 1990. Han snek seg inn i en leilighet i North Fort Myers, hvor han voldtok og drepte 11 år gamle Robin Cornell og barnevakten Lisa Story som var 32 år gammel.

Robins mor hadde besøkt kjæresten sin og kom tilbake til Cape Coral-leiligheten dagen hvor hun fant datteren og barnepiken.

Robin og Lisa hadde både blitt voldtatt og slått før de ble kvalt, sa påtalemyndigheten.

Saken gikk kald i mer enn to tiår før nye DNA-bevis knyttet Zieler til forbrytelsen i 2016. 10 Tampa Bay News skrev den gangen at Zieler satt i varetekt i Lee County fengsel etter å ha skutt sønnen sin med luftgevær. DNA-test tatt etter arrestasjonen matchet DNAs funnet på åstedet for drapene for 26 år siden.

En jury dømte ham for drapene i mai og anbefalte dødsstraff tidligere denne måneden.

Etter å ha overfalt forsvarsadvokaten ble Zieler dømt til døden samme dag av Lee County Circuit-dommer Robert Branning

Jan Cornell, mor til den drepte, var i retten mandag og var vitne til angrepet på advokaten. Hun kaller han pure evil – ren og skjær ondskap.

Fox 4 Now i 2016: Cape double murder solved 26 years later.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.