Trumps store feil var at han var en trussel mot USAs mange kriger rundt i verden. Da han fordømte krigen i Irak og sa den aldri skulle funnet sted, den bygget på en løgn, overskred han en usynlig grense. Han kunne ikke tillates å bli sittende. Nå kan han ikke tillates å bli gjenvalgt. Han må stoppes for enhver pris.

Representanten Nicole Mace (R-Fl) mener hans fiender drømmer om å se ham død. Enten ved å begrave ham levende bak murene, eller ved fysisk eliminasjon. Alan Dershowitz sier at hans liberale venner i New York åpent leker med tanken på attentat. De har ingen problemer med bruk av rettsvesenet. Trump har for lengst inntatt en rolle i deres fantasi som gjør ham til et psykologisk fenomen. Trump Derangement Syndrome er en realitet. Det kommer til å bli skrevet bøker om fenomenet i ettertid.

Robert Malone sa om tyskerne – Europas best utdannede folk – at de gikk «barking mad» i tredveårene. Det samme kan man si om den liberale eliten i USA som har kopier i alle vestlige land. De er besatt og det er ingen eksorsist i sikte.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.