Charlie Kirk, grunnleggeren av Turning Point USA, henstiller til de andre Republikanske utfordrerne om å legge valgkampen til side og reise til Florida og støtte Trump. -Tiltalen er et angrep på retten til å ha en opposisjon i dette landet, sier Kirk.

“Every ‘Republican’ running for President should suspend their campaign and go to Miami as a show of support. If you don’t, you are part of the problem. Either we have an opposition party or we don’t,” Kirk tweeted. “GO to Miami Tuesday, and show solidarty or we will mark you as part of the opposition.”

«Hver ‘republikaner’ som stiller som president bør suspendere kampanjen sin og dra til Miami som et bevis på støtte. Hvis du ikke gjør det, er du en del av problemet. Enten har vi et opposisjonsparti eller så har vi det ikke, tvitret Kirk. «GÅ til Miami tirsdag, og vis solidaritet, ellers vil vi markere deg som en del av opposisjonen.»

https://www.breitbart.com/politics/2023/06/08/charlie-kirk-gop-candidates-should-suspend-campaign-support-donald-trump/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.