Nødetatene har rykket ut til Grünerløkka i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB

En kvinne i 30-årene er siktet for drap etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt påført skader i en leilighet på Grünerløkka i Oslo.

Den dramatiske voldshendelsen skal ha funnet sted i en leilighet på Grünerløkka, nord-øst for Oslo sentrum.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 17.30 søndag.

De første opplysningene gikk ut på at mannen var funnet med blødende skader og fikk legebehandling på stedet. Det fremsto ikke som noen dødelig hendelse.

En kvinne i 30-årene befant seg også i leiligheten da nødetatene ankom adressen på Grünerløkka.

Men mannens situasjonen viste seg å være mer alvorlig enn antatt. Det ble foretatt livreddende førstehjelp, men etter en halvtime ble han erklært død som følge av skadene han var påført.

NTB melder om saken.

– Mannen i midten av 20-årene er dessverre bekreftet død. Kvinnen i 30-årene som var på stedet, er pågrepet. Vi jobber med å komme i kontakt med eventuelle vitner og kan derfor ikke gå ut med hvilken type skader avdøde har, opplyser operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt.

Kvinnen er siktet for drap, opplyser krimleder Kjersti Myhre til VG.

– Politiet kom til leiligheten og fant der en mann som var alvorlig skadd, og en kvinne vi mener har tilknytning til hendelsen. Hun blir pågrepet på stedet, sier politiets innsatsleder Svend Bjelland til NTB.

Politiet opplyser at kvinnen er uskadd, og at pågripelsen foregikk uten dramatikk. Men de vil ikke si noe  om hvorvidt det er tatt beslag i våpen på stedet.

Til NRK sier Bjelland at det er en form for relasjon mellom de to.

Nettopp Grünerløkka  har vært et av de hyppigst omtalte åstedene i forbindelse med grov voldskriminalitet i senere tid. Document har skrevet om flere slike tilfeller de seneste månedene, som denne under.

Les også: 

Mann knivstukket på Grünerløkka i Oslo

Velkommen til møte!

NY BOK! Bestill fra Document forlag:

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp flere gode bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.