En mann er pågrepet og en kniv er funnet etter at en kvinne i 30-årene er funnet død i en leilighet på Strømmen i Akershus mandag morgen.

Øst politidistrikt ble varslet om en alvorlig straffbar handling på Strømmen i Akershus klokken 9.25.

– Da politiet kom til boligen ved Strømmen stasjon få minutter senere viste det seg at en kvinne midt i 30-årene var død. En mann med relasjon til kvinnen, også han midt i 30-årene, ble pågrepet på stedet, skriver politiet i en pressemelding.

Politiets innsatsleder på stedet opplyser til flere medier at politiet ble varslet av flere som ringte om en mann med kniv. Da patruljen ankom boligblokka ved siden av Strømmen stasjon ble den møtt av en mann med mye blod på hender og klær utenfor.

Knivskader

– Jeg har drept henne, skal mannen ha uttalt til den første politipatruljen som ankom, opplyste innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad.

Hammer opplyser videre at den avdøde kvinnen er påført knivskader og at det er beslaglagt en kniv på stedet.

Lagt i bakken

Politiet har sendt kriminalteknikere til boligen.

– Teknisk og taktisk etterforskning igangsettes så raskt som mulig, skriver Øst politidistrikt videre og legger til at det foreløpig er få andre opplysninger i saken.

Mannen ble lagt i bakken av politipatruljen som kom til stedet. Politiet opplyser på Twitter at de kommer tilbake med mer informasjon. Hva den pågrepne mannen foreløpig er siktet for har ikke politiet opplyst om.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!