Politi på oppdrag i et av Stockholms såkalte utsatte områder. Foto: Henrik Montgomery/TT / NTB

Volden i Sverige fortsetter. Sent natt til torsdag meldes det om at tre personer er skutt, i Rågsved sør for Stockholm.  Fire personer er pågrepet.

Politiet rykket sent onsdag natt ut til Rågsved-området i Stockholm kommune, etter flere meldinger om skudd, ifølge Aftonbladet.

Tre personer er funnet skutt, og de skal være alvorlig skadet. Nærmere opplysninger om deres tilstand er ikke gitt foreløpig.

– Livreddende førstehjelp pågår, blant annet fra politiet, skriver politiet på nettet klokken 23.52 17. mai.

Politiet jaktet på en eller flere gjerningspersoner etter hendelsen. Klokken 01.07 skriver de i en oppdatering at de har pågrepet fire mistenkte.

– Vi har et stort antall ressurser der, jeg har ikke tall på hvor mange. Det er alle vi har. Snart har vi også tekniker på plass, sier Mats Eriksson som er pressetalsmann for politiet i Stockholm til Aftonbladet.

Ifølge avisen har politiet sperret av et område  nær en boligblokk.

Rågsved ligger sør for Stockholm, og tilhører Stockholm kommune. Dette er et av de mange såkalte utsatte områdene i Sverige, preget av høy andel innvandrere, utenforskap, gjenger og ikke minst kriminalitet.

Les også:

Snart er hele Sverige et «utsatt område»

Velkommen til møte!

NY BOK! Bestill fra Document forlag:

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp flere gode bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.