CNN trodde kanskje de skulle henge ut Trump til tørk for seerne. I stedet ble det Trump som vasket gulvet med Kaitlin Collins. Hun var ingen match for Trump. Hun trodde hun kunne sette Trump på plass, men hadde ikke gjort hjemmearbeidet.

CNNs townhall ved St. Anselm college i New Hampshire ble en oppvisning for Trump og hans motstandere raser mot CNN fordi de var så dumme å la ham slippe til.

Trump hadde salen i sin hule hånd. De fikk med seg alle insinuasjoner, små stikk som Trump ga den unge vakre damen i hvitt som forsøkte, men ikke hadde styrken. Trump viste de taktene som gjorde at han vant i 2016 og i 2020 og folk elsker å høre ham sette maktens talerør på plass.

Collins forsøker å spidde Trump på den ene saken etter den andre som er CNN-dogma: Lover du ikke å snakke om 2020-valget mer og si det var stjålet?

Trump svarer selvfølgelig at så lenge spørsmålene ikke er besvart vil han fortsette å gjøre det.

Hun vil ha ham til å innrømme at han oppfordret til 6. januar-uroen i Kongressen. Men propagandaen hviler på spinkle føtter. CNN kan referere hva han sa så tidlig som 5. januar: Husk å oppføre dere fredelig.

-Hva med fangene og de tiltalte, hva vil du gjøre? spør en pensjonert advokat.

-Jeg vil benåde de fleste av dem, de lever i helvete, sa Trump uten å nøle, og salen klappet.

Dette må ha kommet helt bakpå CNN. Forstår de ennå ikke at Trump er den største kommunikatoren som har sittet i Det hvite hus?

Trump er helt knusende og på hjemmebane. Collins spør om han også vil benåde de fire fra Proud Boys som nettopp er dømt.

Trump svarer at det «får vi se på, men det er umulig for Maga å få en rettferdig sak ved en domstol i Washington og det samme gjelder New York» sier han med understatement og salen brøler.

Collins tar opp at han ble dømt for seksuelle overgrep kvelden i forveien.

Trump svarer at E. Jean Carroll var gift med en journalist,  John Johnson, en meget sympatisk mann, og Carroll kalte ham «en ape». Mannen var svart.

Hun har en katt hun kaller Vagina, sier Trump. -Dette var opplysninger vi ble nektet å legge frem i retten.

Hun sa også til Anderson Cooper at alle kvinner drømmer om å bli voldtatt.

-Jeg kjenner henne ikke. Jeg har aldri møtt henne, sa Trump.

Collins ble frustrert, dette går ikke helt som forventet. Nå er hun på defensiven. Hun må ta frem Billy Bush-videoen fra høsten 2016 som mediene var sikker på kom til å ødelegge Trump. Den hvor han sier at han kan ta jenter mellom bena. Står du ved det du sa, spør Collins.

-Jeg kan ta det tilbake hvis det er det du vil, men det har vært slik i millioner av år. Rike, berømte mennesker har visse fordeler de benytter seg av, sa Trump nøktert og uten fiksfakserier. Det er tonelaget hans som gjør at publikum liker det de hører. Han gjør seg ikke til.

En oral kirurg-assistent spør: Inflasjonen dreper oss, jeg betaler 700 dollar mer i måneden. Hvordan vil du rette opp økonomien?

Trump svarer med tre ord: Drill, baby, Drill!

 

 

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/05/10/trump-infomercial-backlash-erupts-cnn-hosting-former-president/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.