En skigåer som var på tur tirsdag, utenfor en by i Troms og Finnmark, hørte bønnerop som gjallet i terrenget. Noen ropte ut hyllest til Allah over høyttalere eller med en ropert. Kvinnen reagerer meget sterkt på opplevelsen, og har ikke opplevd makan.

Bønnerop oppe i lia

– Jeg hørte islamske bønnerop oppe i lia der jeg gikk. Veldig høyt, som om det kom fra en megafon. I Norge ønsker man å dra på tur og nyte fred og ro og fugekvitter – ikke høre bønnerop hjemmehørende i andre verdensdeler.

Kvinnen ønsker å være anonym, fordi det ikke er lett å kritisere en viss religion i det offentlige. Derfor angir vi ikke nøyaktig sted og navn. Hun sier at hun er fra et mindre sted, så hun er litt redd for å bli identifisert. Men fortørnet er hun, og lurer på hvorfor ikke rikspressen synes å være opptatt av hvordan islam sprer seg i landet. Og nå også til norsk natur.

Ingen norsk tradisjon

– Tenk man er på tur utendørs og kun ønsker å høre naturens lyder, og så kommer den rallinga…, sier kvinnen oppgitt.

– Først trudde jeg de brukte høyttalere, men har tenkt at det kunne være megafon også. Tro hva loven sier om sånt? Altså bråkete bønnerop og ralling ute i turområdene? Det er i hvert fall ikke norsk tradisjon å stå med megafon ute i naturen og rope ut bønnerop eller hyllest til Allah. Det er nesten som å høre kamprop fra erobrere. Jeg synes ikke det er greit.

Det er ikke kvinnens første nærkontakt med islamiseringen av Nord-Norge:

Også fellesbønn ved E6

– For noen måneder siden kjørte jeg langs E6 da det plutselig lå 15 -20 mannlige muslimer ved en tunnelåpning ved veien og ba. Også det her i Troms og Finnmark. Det var også en foruroligende opplevelse.

– Og man hører om lam som blir stjålet, og kjørt vettskremt rundt i bil, mens det trengte mora si for melk. Da spekulerer man på hva skjer når de skal spise all denne «deilige maten » til eid, om det halalslaktes dyr ulovlig? Huff, det er så fælt …. blir så forbanna over hvordan det blir i Europa, sier kvinnen.

– Mange er kanskje ikke klar over at Norge islamiseres, fra Nordkapp til Lindesnes?

– Nei, nordmenn tror jo så godt om alt, sier kvinnen.

 

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.