Torsdag kunngjorde Biden-administrasjonen sin intensjon om å utvide tilgangen til helsetjenester for illegale immigranter. Amerikanske skattebetalere må betale regningen.

Ifølge ABC News, vil Biden-regimetsforslag gi tilgang til offentlige helseprogrammer som Medicaid og Affordable Care Act (Obamacare) til illegale immigranter definert under programmet Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA). Disse blir gjerne kalt Dreamers, som om ikke en ung amerikaner født i Kansas eller Wisconsin også har drømmer for fremtiden?

Biden vil endre et punkt i loven som definerer lovlig opphold som et krav, og dermed vil illegale migranter under DACA-paraplyen bli tildelt skattefinansierte helsetjenester.

Biden mener helsetjenester skal være en rett, og ikke et privilegium. Menneskeretter overvinner altså borgerrettigheter, nok en gang.

I en videoinnspilling legger Biden fram sitt synspunkt.

– Health care should be a right, not a privilege, and my administration’s worked hard to expand health care. And today, more Americans have health insurance than ever.

– Today’s announcement is about giving DACA recipients the same opportunity.

Amnesty og ytre venstre-aktivister hyller avgjørelsen, og gjentar falske påstander om at illegale DACAs spiller en avgjørende rolle i den amerikanske økonomien, skriver Eric Lendrum i American Greatness.

Dette kjenner vi igjen her, med uttrykk som berikelse, varme hender som skal redde helsevesenet og alle de høyt utdannede syrerne som aldri dukket opp. De evige løgnene om innvandringens velsignelse er så store at de ender som ydmykelse, slik Orwell forutså.Forslaget møter dog motstand fra konservative. Senator Tom Cotton (R) sier at dette belønner illegal immigrasjon, og vil føre til at flere illegale immigranter vil flomme inn i USA.

– This is an insult to American citizenship.

Minst 580.000 illegale migranter som ankom USA som mindreårige faller innenfor DACA-programmet, som ble innført ved dekret av Obama, siden Kongressen sa nei.

DACA har blitt angrepet juridisk flere ganger, og i 2021 bestemte en rett i Texas, ledet av dommer Andrew Hagen, at DACA-programmet brøt med den amerikanske konstitusjonen.

En føderal ankedomstol opprettholdt dommer Hanens avgjørelse, men med et unntak for de illegale migrantene som allerede er innenfor DACA-programmet.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.