Sverige fungerer fra våren 2023 som styreleder av EU, en rolle som går på rundgang. Svenskene utnytter situasjonen til å promotere LGBTQ-rettigheter.

Dette skriver Fria Tider.

Idag samlas deltagare från hela EU för att «tillsammans identifiera och dela erfarenheter kring arbetet för hbtqi-personers rättigheter och möjligheter», skriver regeringen på sin hemsida.

Også den svenske regjeringen lar seg bløffe av aktivistene, og understreker at LGBTQ-personer blir utsatt for diskriminering, vold og trusler over hele Europa.

Ifølge Fria Tider er konferansen også et dårlig skjult angrep på land som Ungarn, som ikke har svelget den postmoderne LBGTQ-ideologien i like stor grad som f.eks. Sverige.

Sverige har selvsagt en likestillingsminister som uttaler seg, Paulina Brandberg fra Liberalerna.

– Genom att samla experter med olika bakgrunder och erfarenheter av att arbeta med de här frågorna vill vi kraftsamla för att stärka arbetet för hbtqi-personers lika rättigheter och möjligheter. Jag hoppas att diskussionerna ska främja det arbetet.

Brandberg deltar ved konferansen sammen med EUs kommisjonær med ansvar for likestilling, Helena Dalli.

– Undersökningar från Europeiska unionens byrå för grundläggande rättigheter visar att det fortfarande finns återkommande problem som hindrar hbtqi-personer från att utöva sina grundläggande rättigheter. Vi måste, som union, försäkra alla hbtqi-personer om att det är något som vi inte kan acceptera. Under de senaste tre åren har vi genomfört den allra första hbtqi-strategin, sier Dalli.

Mange håpet på forandring da Moderaterna med støtte fra Liberalerna og Kristdemokraterna dannet ny regjering i høst, med et flertall sikrev ved samarbeid med Sverigedemokraterna. Vår svenske journalist Helena Edlund uttrykte sterk tvil om at noe reellt av endringer skulle skje. Nå viser det seg at Edlund hadde rett.

Woke tiltak fortsetter, inflasjonen er skyhøy, volden øker og innvandringen er like massiv som tidligere. Rundt 100.000 innvandrere virker som et stabilt og fast antall immigranter i året, selv med en regjering i spissen som er avhengig av støtten til SD.

Kent Ekeroth er kritisk til sitt eget parti.

– Sverige befinner sig alltså, trots ny regering, trots stöd från SD, trots prat om ett ‘paradigmskifte’, i en fortsatt massinvandring. Det duger faktiskt inte. När får vi se en tydlig minskning av invandringen?

Sverige er fortapt.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.