På et møte med Nancy Pelosi og Paul Krugman i New York nylig reiste mange i salen seg og ropte at Pelosi var en krigsforbryter. Også Nord Stream ble nevnt. Det er Jesse Watters Primetime som viser klippene av protesten, som New York Times ikke omtaler.

Dette er ikke første gang motstand mot Ukraina-krigen har kommet til uttrykk på folkemøter. Det samme skjedde med Alexandria Ocasio Cortez og hun har ikke gjenvunnet sin posisjon. Å stemme med krigspartiet blir ikke tilgitt av krigsmotstanderne.

De slipper ikke til i mediene derfor er det vanskelig å anslå hvor mange de er.

Kommentator i Washington Times, Charlie Hurt, tror det kan være så mange som 50 prosent av Demokratiske velgere som er krigsmotstandere. Han tror Ukraina blir den store saken ved valget i 2024. Det var stemmen mot Irak-invasjonen som gjorde at Obama vant over Hillary i 2008. Det var Trumps motstand mot Irak som senket Jeb Bush i 2016.

Men mediene har sluttet rekkene og slipper ikke til opposisjon.

Det kan endre seg nå som Robert Kennedy Jr sier at han stiller. Han har få sjanser til å vinne, men han kan gjøre det meget ubehagelig for Demokratene som eier krigen. Biden er synonym med enorme bevilgninger, samtidig som USAs grenser står åpne.

Ingen hadde sett dette komme.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.