Det går ganske fort å forvandle Amerika til USSR. Hvis viljen finnes og viljen til å gjøre motstand mangler. Tenk på den lille detaljen at aktoratet vinner over 90 prosent av sakene for domstolene. Hvordan er det mulig? Hvis aktoratet legger lokk på informasjon som kunne hjulpet den tiltalte, hjelper det. Etter loven oppkalt etter Brady skal ikke det skje, men det skjer likevel.

Demokratene remjer «ingen er hevet over loven», men deres egne er nettopp det. De blir aldri straffet: “above the law,” such names as Hunter Biden, Sam Bankman-Fried, Hillary Clinton, Andrew McCabe, John Brennan, Peter Strzok, and Kevin Clinesmith remind us.

Norske medier jazzer seg opp. De tror fullt og fast på at det er rettferdighet når Trump tiltales og gjør alt for å svine ham til. Det står ikke så mye om FBI-agentene McCabe og Strzok i Aftenposten. Redaksjonen vil ikke bry leserne med besværlig informasjon.

Norske medier satser i stedet på uvitenhet. Det må man si er en nyvinning. Norske lesere aner ikke at USA er i ferd med å forvandles til USSR.  Man er da anstendig.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.