I middelalderen var det to paver som gjensidig lyste hverandre i bann. Den ene satt i Rom, den andre i Avignon. Det er tendenser til noe av det samme i USA, hvor begge kandidater gjør krav på å være den legitime president. Trump markerer Veteran’s Day på Arlington, og Biden drar til Philadelphia. Det har åpnet seg en kløft som det kan bli vanskelig å lukke. Foto: Alex Brandon/AP/Scanpix

Document vil gjerne gi leserne et innblikk i dramaet som utspiller seg i USA. Men det er vanskelig når mediene presenterer et bilde som er skreddersydd til den ene siden og samtidig sparker nedover mot den andre.

Det ser ut til at norske – og amerikanske – mediers dekning av Biden blir et nytt nivå i forløyet journalistikk. Alt negativt feies under teppet, og spørsmålene er ledende og naive.

Samtidig omskrives historien slik at den passer det bildet mediene forsøker å tegne av Biden. Det går igjen på alle områder: Nå skal Biden bygges opp. Mediene må bevise at vi er tilbake til en new normal. Når Biden ringer rundt til ledere i Sørøst-Asia, fyller journalistene inn det som passer. Den japanske statsministeren Yoshihide Suga sier til Biden:

– Sikkerhetssituasjonen er i økende grad alvorlig i regionen.

Biden svarte med å understreke at USA skal oppfylle sine internasjonale forsvarsforpliktelser, noe president Donald Trump skapte usikkerhet rundt. (NTB)

Journalistene velger ut noe Japans statsminister sier som gir anledning til å la Biden skinne, avsluttet av et velanrettet spark til Trump.

Det spiller ingen rolle at det ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Trump var den som etablerte et godt sikkerhetssamarbeid med Shinzo Abe. Er det én ting han har gjort, så er det å være tøff mot Kina. Men den arven vil Biden-mediene forsøke å ta fra ham. De er allerede i gang med å rive Trumps fortjenester fra ham og overføre dem til Biden.

I stedet for a new normal får vi en rapportering som minner om Nord-Korea.

President Donald Trump participates in a Veterans Day wreath laying ceremony at the Tomb of the Unknown Soldier at Arlington National Cemetery in Arlington, Va., Wednesday, Nov. 11, 2020. (AP Photo/Patrick Semansky)

Handikap

Norske lesere/lyttere har et stort handikap i forhold til amerikanere. Hvis man lever i USA, vet man at det raser en bitter kulturkrig. Når man hører Bidens oppfordring til enhet og samling, vet man at det ledsages av hatske utfall mot Trumps tilhengere.

Alt enhetspratet blir dermed et dekke for forsøk på å isolere Trumps base. Amerikanerne ser kloen.

Men det gjør ikke det norske publikum. De hører bare en søvndyssende helgenforklaring av Biden og hans familie.

Er ikke dette egentlig et tegn på at det står dårlig til i det norske samfunnet? Vi tåler ikke sannheten. Det har mediene bestemt, og de lyver mer enn noen gang.

Nå gjelder det å tilbakevise alle påstander om valgfusk, all dokumentasjon på at Biden-familien er korrupt. Legge lokk på all informasjon om hva Obama og Biden gjorde mot Trump og hans team i overgangsfasen. Obama og Biden brukte januar 2017 til å planlegge hvordan de skulle ødelegge Trump-administrasjonen.

Tirsdag vitnet no. 2 i FBI, Andrew McCabe, i justiskomiteen i Senatet om overvåkingen/spionasjen mot Trump-medarbeidere. Det pågikk i over fire timer, men flere kanaler valgte å la være å omtale utspørringen overhodet. Det var en heller tam forestilling, men noen ganger gnistret det, som da Ted Cruz spurte om ikke Bidens ringerunder til utenlandske ledere var et brudd på Logan-loven.

Det er en lov fra 1799 som forbryr ikke-autoriserte personer å forhandle med utlandet på vegne av USA. På et møte i Det hvite hus 5. januar 2017 foreslo Biden at man skulle bruke denne loven mot påtroppende nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Loven er aldri blitt brukt, simpelthen fordi den er irrelevant. Alle påtroppende administrasjoner har kontakter med utenlandske ledere. De kan ikke vente til de er innsatt. Men Biden kastet frem at den kunne brukes mot Flynn.

Nå brukte Cruz den mot Biden: Er det ikke han som bryter Logan-loven når han ringer rundt til utenlandske ledere? Andrew McCabe nektet å svare.

Så modige er disse embetsmennene som brukte stillingene sine til å undergrave en lovlig valgt president. McCabe har fått et bekymret preg. Han nektet å svare på borende spørsmål, og bekrefte bare inntrykket av en konspiratør som burde sittet i tiltaleboksen. I stedet sitter han som kommentator på CNN.

Dette vet amerikanerne. De ser at folk som McCabe er råtne. De ser at CNN er blitt mer og mer råtten.

Korrupsjon på et høyere nivå

Men det norske publikum aner ingenting. For dem er McCabe, Mueller, Weissmann, Biden, Susan Rice, Obama, Hillary, Brennan strålende personer. Det hviler ingen skygge over dem!

Det norske publikum har gått glipp av den største politiske skandalen i USAs historie. Den er så stor at den vil rulle videre, uansett om det blir en Biden-administrasjon eller ikke. Hvis Biden tar inn de samme folkene som undergravde Trump, vil han gi ammunisjon til sine motstandere. De har noe Biden ikke har: Fakta, dokumentasjon og sannhet.

Spørsmålets egentyngde

Obamagate og valgsvindelen henger sammen. Hvor omfattende var forsøket på å stjele valget? Spørsmålet har en egentyngde, og jo mer mediene lyver om Biden, jo tyngre blir det.

Også utenlandske ledere er klar over skyggene som henger over Biden og Demokratene.

Indre fiender

Followers of Franklin Graham march from the Lincoln Memorial to Capitol Hill, during the Prayer March at the National Mall, in Washington, Saturday, Sept. 26, 2020. (AP Photo/Jose Luis Magana)

Onsdag var dagen for militære veteraner i USA. I den forbindelse la sønnen til predikanten Billy Graham ut en melding: USA er under angrep fra indre fiender. Det er et klart spark til Demokratene, som vil demontere forfatningen og lage et nytt USA.

Graham, who has continually urged prayers for President Donald Trump and Vice President Mike Pence, continued:

It seems our nation is under attack—attack from within, from socialists who want to bring anarchy to our streets. The hard-won freedoms that we have enjoyed in America are very much at stake. Pray for the President, our Commander-in-Chief, as he leads the nation during these turbulent times, that God would give him wisdom, grace, and understanding for times such as these.

Dette er sterke ord fra en evangelist. Det norske publikum får ikke vite at det kristne USA er på Trumps side og at det er sterkt og voksende. Norske medier fremstiller dem som sekteriske og historisk parkerte.
Grunnen er at norske medier selv deltar i demonteringen av den kristne arven.
De angrepene vil fortsette hvis Biden skulle overta, advarer Graham.
I think we will see these kind of attacks from the left against Christian businesses, Christian organizations, and that will happen. I think they will try to come after churches, attack churches, attack exempt organizations doing humanitarian work, social work throughout the country. Some of the best work in the country are the nonprofits that are working in the inner cities and throughout the country, trying to help relieve some of the problems we have in so

Franklin Graham: ‘Our Nation Is Under Attack from Within’

Klima Antiklimaks – 2. opplag i salg nå:

Lær alt om klimasaken. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.