En mindreårig gutt er siktet etter voldtekt av en jevnaldrende jente inne på en McDonald’s restaurant i Ålesund, lørdag kveld. Politiet vil ikke si noe mer om etterforskningen, sier de til Sunnmørsposten, søndag formiddag.

Det vakte stor oppsikt lokalt, da nyheten om stengningen først kom. NTB hadde nyheten kl 23:40, lørdag kveld:

McDonalds-restauranten på Moa i Ålesund er stengt lørdag kveld, etter at det har skjedd en straffbar hendelse inne på restauranten.

– Vi kan bekrefte at vi er på stedet og har stengt restauranten, men per nå kan vi ikke komme med mer på grunn av etterforskningsmessige steg, sier operasjonsleder Eivind Klokkersund i politiet til Sunnmørsposten.

På Twitter skriver politiet at de har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen, men de vil ikke si noe mer om hva som har skjedd.

Politiet gjennomført taktiske og tekniske undersøkelser på stedet. (NTB)

Voldtekt

Kl 11:35 søndag kom politiet i Møre og Romsdal med denne meldingen på Twitter:

Meldinger på sosiale medier kan indikere at det er snakk om et overgrep begått av en ansatt, men politiet ønsker ikke å opplyse noe nærmere om etterforskningen på nåværende tidspunkt.

– Vi etterforsker hva som har foregått. Siktelsen går ut på voldtekt, sier politiadvokat Mathias Häber til Sunnmørsposten søndag formiddag.

– Vi har avhørt den sikta, men jeg vil ikke gå nærmere inn på detaljer i saken. Vi etterforsker fortsatt og kommer ikke til å si noe mer per nå, sier Häber.

Han sier videre at det er gjort et godt stykke etterforskningsarbeid utover kvelden lørdag, men at det forstatt gjenstår etterforskning.

Advokat Sjur Engelsen Lange er oppnevnt som forsvarer for den sikta gutten.

– Det jeg kan si er at han samarbeider med politiet. Ut over det kan jeg ikke si noe på nåværende tidspunkt, seier Engelsen Lange til Sunnmørsposten.

Politiet etterforsker seksuelt overgrep på McDonald’s på Moa (Sunnmørsposten – betalingsmur)

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her! Du kan også kjøpe e-boken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.