I samarbeid med Children’s Health Defense Europe, arrangerer Bindersinitiativet Spotlight-konferanse i Stavanger 15. april. Det blir en enestående mulighet til å lytte til og møte modige og interessante stemmer som våger å tale der andre tier, skriver presseansvarlig.

Koronapandemien tok over livene våre på alle områder over lang tid, både individuelt, som samfunn, som nasjon og som del av det internasjonale fellesskapet. Siden starten av pandemien har modige, kritisk tenkende mennesker jobbet på tvers av landegrenser for å få bukt med løgnene og den koordinerte, harmoniserte og ødeleggende pandemiresponsen.

Spotlight-konferansen er en fortsettelse av dette arbeidet, med en bredere linse. På agendaen står økonomi, helse, media og menneskerettigheter.

I pressemeldingen skriver de:

Tre år med pandemi har hatt en ødeleggende innvirkning over hele verden. Brudd på ytringsfrihet, innføring av strenge tiltak og påbud har ført til personlige lidelser og stor makt og rikdom for en liten elite.

Denne konferansen retter søkelyset mot pandemi og medisin, men også mot andre vesentlige fagområder og samfunnsspørsmål. Vi våger å spørre: Finnes det en sammenheng? Er det mulig å se et større bilde? Er demokratiene våre underlagt globale institusjoner og friheten innskrenket?

Vi arbeider for å fremme grunnleggende verdier som sannhet, frihet og demokrati. Verdier som dessverre er under sterkt press i dag.

Både nasjonale og internasjonale stemmer samles i Stavanger den 15. april med målsetting om «å bidra med innsikt og bevissthet om ulike sentrale temaer som angår oss alle. Samt å informere om hva som ligger foran oss. Og hvordan vi kan unngå ytterligere konsentrasjon av makt og penger.»

Vi har samlet et panel av norske og internasjonale eksperter fra forskjellige fagområder; Alexandra Latypova, Aseem Malhotra, Elsa Widding, Halvor Næss, Jacob Nordangård, Kjetil Elvevold, og Philipp Kruse er blant dem som vil dele sin verdifulle og til dels ubehagelige kunnskap med oss under konferansen i foredrag og paneldebatter.

Konferansen vil finne sted på Hotel Clarion Stavanger i sentrum av Stavanger, med påfølgende bankettmiddag, med diverse taler og innslag under middagen. Billetter kan bestilles her.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar i debatten.