Tidligere president Donald Trump startet lørdag kveld valgkampen i Waco, Texas, med å erklære at 2024 er siste slaget om USA.

– Det kommer til å bli den store kampen. Hvis dere innsetter meg en gang til i Det hvite hus vil det bety slutten på deres [demokratenes] regjeringstid og Amerika vil igjen være en fri nasjon.

Unik bevegelse

– Våre fiender ønsker desperat å stoppe oss og de vet at vi er de eneste som kan stoppe dem. Det har aldri vært en bevegelse som denne i vårt lands historie og det har det sannsynligvis heller ikke vært i noe lands historie. MAGA – Make America Great Again.

Trump: Demokratene gjør hva som helst for å få has på meg

«Justice for All» 

Trump leverte en skarp irettesettelse av motstandere, blant andre «krigshisserne», tilhengere av åpne grenser, venstredemokrater og anti-Trump-republikanere.

– Når valget er over vil jeg være president i USA. Du vil igjen oppleve et rettferdig USA som du kan være stolt av. Kjeltringene som korrumperer rettssystemet vårt vil beseires, diskrediteres og sitte vanæret tilbake. Det er det som er ved å skje.

Trump tilførte valgkampen en ny dimensjon da han la hånden på hjertet mens sangen «Justice for All» med Trump og J6 Prison Choir ble spilt av. Sangens bakgrunn kan du lese om her: 

Trump og J6 Prison Choir til topps på iTunes-listene med singlen «Justice For All»

– Enten overgir vi oss til de demoniske kreftene som bryter ned vårt land, eller så beseirer vi dem i et jordskred. Enten ødelegger dypstaten Amerika, eller vi ødelegger dypstaten, var Trumps kommentar til politiseringen av det amerikanske rettssystemet.

 

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok eller som e-bok!

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.