En 15 år gammel gutt skal ha blitt slått av flere maskerte personer i Bergen. Han skal også ha blitt fraranet mobiltelefon og klær.

Hendelsen skjedde i Olsvik i Bergen, skriver Bergens Tidende.

Politiet fikk mandag kveld melding om en bil der det skal ha sittet flere personer som hadde dekket ansiktet med finlandshetter og skjerf. Senere fikk politiet melding fra en forelder som fortalte at vedkommendes 15 år gamle sønn skal ha blitt slått av den samme gjengen.

– De har tatt telefonen hans og kastet den. De har også fratatt gutten noe klær. Vi rykket ut med en god del ressurser, sier operasjonsleder Eivind Hellesund.

Da politiet kom til stedet påtraff de en bil, som de nå har kontroll på. I denne ble det funnet klær som lignet beskrivelsen 15-åringen ga til politiet, skriver avisen.

– Gutten er godt oppskaket og ivaretas av foreldre. Helsevesenet er også koblet på. Han er ikke alvorlig fysisk skadd, sier Hellesund.

Politiet har kontroll på tenåringene. På Twitter skriver politiet at de involverte er i alderen 14–18 år.

– Vi avhører fornærmede og vitner, skriver politiet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.