Politi på oppdrag i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB

Politiet i Bergen har sikret seg videobevis, men har tirsdag morgen ennå ikke funnet passasjeren som utsatte en bussjåfør for vold mandag kveld.

NTB skriver at det var i 23.30-tiden politiet meldte om hendelsen. Halvannen time tidligere kontaktet bussjåføren selv politiet og varslet om saken, skriver Bergens Tidende.

Sjåføren er kjørt til legevakt for undersøkelser og behandling.

– Stygg sak. Bussjåføren fortalte at han var blitt slått og angrepet av passasjeren, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

Ifølge Bergensavisen skal det dreie seg om en mannlig bussjåfør i 60-årene. Sjåføren ble slått i hode og ansikt, opplyser operasjonslederen til VG.

Gjerningsmannen var passasjer på bussen og skal ha vært alene med sjåføren på bussen da volden fant sted. Resten av passasjerene hadde gått av bussen i forkant.

Før politiet rakk å komme til stedet, ble gjerningsmannen observert løpende derfra. Politiet leter etter vedkommende, og det er opprettet sak på forholdet.

Gjerningsmannen ble observert løpende fra stedet før politiet ankom. Politiet lette etter vedkommende, men i 5.30-tiden natt til tirsdag hadde politiet fremdeles ikke funnet gjerningspersonen, opplyser Hellesund til BT. Det er opprettet sak på forholdet.

– Det var videoovervåking i bussen som er viktig. Vi håper det fanget opp handlingen, og ikke minst den mistenkte, sier operasjonslederen.

Passasjerer som var om bord bussen før volden fant sted, bes om å kontakte politiet dersom de har relevante opplysninger. (NTB)

Saken er oppdatert kl 09:10.

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Vi ønsker oss enda flere abonnenter:

Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.