Politi under utrykning i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB

En person er kjørt til Haukeland universitetssjukehus med stikkskader etter et større slagsmål i Bergen sentrum fredag kveld.

Det blir stadig flere steder i Norge som omtales i forbindelse med gjengslagsmål og grov, væpnet vold.  Denne fredagskvelden er det Bergens tur.

NTB melder om et stort slagsmål med flere personer involvert, der det skal være benyttet både kniv (omtalt som «skarp gjenstand») og jernrør som våpen.

– Klokka 21.17 fikk vi mange nødtelefoner om et slagsmål i Nygårdsgaten. Folk identifiserte jernrør og en skarp gjenstand, men den har vi ikke funnet ennå, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til NTB.

Den fornærmede tok selv kontakt med den første politipatruljen på stedet, som kjørte ham rett på Haukeland universitetssjukehus.

Det var TV 2 som meldte om saken først.

Vest politidistrikt skriver på Twitter at det er en mann i 20-årene.

Skadeomfanget til personen er ukjent, men ifølge Bergensavisen er mannen våken og bevisst.

Det er ikke pågrepet noen, men fire til fem personer skal ha vært involvert. Politiet jobber med å finne dem og avhøre vitner.

Nærmere opplysninger om de involverte er ikke gitt, og overlates til jungeltelegrafen og publikums gjetninger.

Les også:

Slagsmål med øks i Storgata i Oslo sentrum

Kjøp gode bøker fra Document, se utvalget!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.