En ungarsk geistlig uttaler seg mot fremveksten av LHBT-ideologi, islam og anti-kristne bevegelser i Europa samt frimureriets innflydelse på EUs ledelse.

Bredt angrep på europeisk kristendom

I et intervju med den konservative ungarske avisen Magyar Jelen advarer erkebiskop emeritus Gyula Márfi av Veszprém om et bredt angrep på europeisk kristendom fra venstreorienterte krefter i EU.

– Et av de mest slående tegn på EUs avvisning av kristendommen er at forfatningen ikke minner oss om Europas kristne røtter, et poeng også pave St. Johannes Paul II og pave Benedikt XVI har understreket.

Han minnet om at Brussel, EUs hovedstad, nektet å sette opp juletre i 2012 av frykt for å fornærme sin muslimske befolkning.

Massiv muslimsk innvandring svekker Europas kristne kultur

Den pensjonerte erkebiskopen pekte også på den massive innvandringen av muslimer som et av de viktigste midler for å svekke Europas kristne kultur.

– Etter min mening blir muslimer også kallet inn for å få Kristus og kristendommen ut av Europa.

– I vår tid går frimurere og muslimer sammen for å få kristendommen til å forsvinne fra Europa. Det er praktisk talt det samme som i Frelserens tid da de skriftlærde og fariseerne gikk sammen med sin fiende Pontius Pilatus for å få Jesus av veien.

– I et multikulturelt samfunn mister individet sin identitet, følelse av identitet, kultur, tro, språk, praktisk talt alt, noe som gjør folk lettere å manipulere for mektige selskaper som ønsker å forvandle hele jorden til et enormt kollektiv hvor det ikke finnes etniske, nasjonale og religiøse identiteter, kun lydige arbeidere og forbrukere som fremstilles i henhold til standarder.

– Islam vil aldri bli liberalt

Ved å omfavne storskala muslimsk migrasjon vil de europeiske liberale til slutt ødelegge seg selv ettersom «islam aldri vil akseptere deres liberale prinsipper».

Erkebiskop Márfi har lenge vært en frittalende kritiker av venstresidens immigrasjonspolitikk, noe som har bragt ham i strid med pave Frans som har gjort uhemmet migrasjon til en hjertesak.

– Den hellige far ba hvert sogn om å ta imot en syrisk flyktningfamilie. Men mange sogn kan ikke klare seg selv uten hjelp utenfra, sa Márfi i 2015.

– Lederne av de muslimske masser ser at situasjonen er moden for å besette det frafalne kontinentet, advarte han den gang.

Muslimenes historie for vold og terror

I intervjuet viste erkebiskop Márfi til muslimenes lange historie for vold og terror mot det kristne Europa og spesielt Ungarn, som led omfattende ødeleggelser fra tyrkernes side under de osmanske kriger.

– De har vært i Ungarn i 150 år vi vet hvor mye ødeleggelse de har forårsaket. Vi ungarere bærer fortsatt minnet om dette i våre gener.

 

Kjøp De helliges leir!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.