8. februar var en spesiell dag. Det kan ha vært et forvarsel om at noe vil skje. Hvis Seymour Hersh har rett i det han sier, vil det helt sikkert skje noe. Vi vet ikke hva det vil bli. Men klokken tikker.

Vi merket en voldsom interesse for storyen onsdag: I natt hadde både Tucker og Ingraham innslag om Nord Stream. Begge viser klippene av Victoria Nuland, Jo Biden og Ned Price som lover at Nord Stream ikke kommer til å levere gass. Så lenge norske medier ikke adresserer deres uttalelser, er de ikke verdige til å bli tatt seriøst.

Norge er i ferd med å bli trukket inn i USAs nye maktspill, men nekter å bli informert om det, selv når det truer vår eksistens.

Biden-regimet er et kriminelt foretak som forråder det amerikanske folk og deres allierte. Ukraina betyr mer enn USAs egne grenser.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.