Trump holdt møte med Republikanerne i New Hampshire og Sør-Carolina lørdag. Dette var forholdsvis små forsamlinger. De store rallyene begynner snart.

Det var kanskje formatet som gjorde at Trump lød litt rusten i stemmen i talen i New Hampshire. Han gjenfortalte flere historier som mange har hørt før, som han selv sa. Men folk liker å høre dem og han forteller dem aldri helt på samme måte.

Amerika er blitt et land hvor man skulle tro det var aprilsnarr hver dag, sa Trump: Vi har ingen grenser, der hvor det er grenser strømmer folk over i en stri strøm.  Biden trykker penger som en gal og inflasjonen er kommet for å bli. USA er selvforsynt med olje og gass, men likevel legger Biden ned utvinning.

I Sør-Carolina ble Trump mottatt av senator Lindsey Graham. Graham stemte for superpakken på 1.700 milliarder dollar før jul, som belønnet FBI med et nytt hovedkvarter. Han er en superhauk i forhold til Ukraina. Graham har stemt for nesten alt som Trumps tilhengere er mot. Steve Bannon kaller ham en kreftsvulst.

Trump sa krigen i Ukraina er en katastrofe og sa han ville fått til våpenhvile umiddelbart, hvis han fikk sjansen.

“Through weakness and incompetence, Joe Biden has brought us to the brink of World War III. We’re at the brink of World War III, just in case anyone doesn’t know it,” Trump said, flanked by Gov. Henry McMaster (R-SC) and Sen. Lindsey Graham (R-SC), the chiefs of his campaign’s South Carolina leadership team. “As president, I will bring back peace through strength.”

Men Trump føler åpenbart behov for Graham. Det kan bli dyrt. Det er ikke Demokratene, det er RINOs som Graham og Mitch Mitchell og Paul Ryan som kan ødelegge Trumps sjanser.

Fredag ble Ronna McDaniel gjenvalgt som leder Republikanernes nasjonale komité. Det var nok et nederlag for Trump. Han hadde støttet Harmeet Dillon som står mye nærmere Maga. McDaniel er del av sumpen, pengeinteressene, konsulentlobbyen, de som trives med korrupsjonen. Grasrota er møkk lei. De ville ha Dillon, men intriger og renkespill ga McDaniel en ny periode.

Det var en dårlig start for Trump.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.