Leder av Senatets justiskomite sier han forbereder seg på å samarbeide med en Biden-administrasjon. Det er i direkte motstrid med presidentens linje om å kreve en gjennomgang av valget. Graham faller presidenten i ryggen.

“When it comes to finding common ground, I will do that. The vice president deserves a Cabinet. I will give him my input about who I could vote for as secretary of state, attorney general,” The Hill reported him saying during a press call Friday.

“I recognize that he won, he deserves a Cabinet. There may be some people that I just can’t vote for because I think they’re unqualified or too extreme,” he said.

 

Graham sier han erkjenner at Biden vant. Det er noe helt annet enn hva den konservative bevegelsen Trump startet, er opptatt av.

Denne bevegelsen.har hjulpet Graham forsvare sitt Senat-sete i Sør-Carolina mot en kandidat som hadde tonnevis av penger bak seg. Men ikke før har Graham vunnet før han skifter side. Det kommer ikke til å bli glemt.

Lindsey Graham says he will support Biden’s Cabinet choices

Kjøp Halvor Foslis klassiker her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.