Tre menn fra Møre og Romsdal er siktet for frihetsberøvelse og vold etter å ha holdt en kvinne tilbake mot hennes vilje.

– Det er tatt ut en siktelse for frihetsberøvelse og kroppsskade. Fornærmede skal ha blitt holdt tilbake i noen timer før hun kom seg fri og oppsøkte et helsehus. De varslet politiet, som kom raskt til stedet. Det tok ikke lang tid før de tre mennene ble pågrepet, sier politifullmektig Christian Aasdal i Møre og Romsdal politidistrikt til VG.

De tre er alle fengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud de første to ukene og isolasjon den første uka.

Kvinnen har innledningsvis framholdt overfor politiet blant annet at hendene hennes ble stripset. De siktede anklages også for å ha skutt henne med en startpistol, framgår det av fengslingskjennelsen fra Møre og Romsdal tingrett.

Den fornærmede kvinnen har vært i så dårlig forfatning at det ikke har latt seg gjøre å avhøre henne. Etterforskerne har sikret bilder av det som skal være sårskader på kroppen hennes – deriblant merker på håndleddene, ifølge kjennelser fra tingretten.

Ingen av de siktede har erkjent noen form for skyld.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.