To menn som skal være kjent fra den kriminelle gjengen Young Guns, og som skal ha blitt såret i en skyteepisode i Klingenberggata i Oslo sentrum lørdag kveld, er nå etterlyst internasjonalt av politiet. Politiet vil vurderer å gå ut med en etterlysning i mediene i løpet av dagen, skriver politiet i en pressemelding.

Ifølge VG er de to skadede mennene i 30- og 40-årene, og kjent som tidligere lederskikkelser i den kriminelle gjengen Young Guns.

Mannen som ble pågrepet søndag, har ikke villet la seg avhøre av politiet, og vil ikke bli fremstilt for fengsling mandag.

– Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier mannens forsvarer, advokat Marius Ihlebæk, til NTB søndag. Han sa også at mannen ikke ville stille til avhør med politiet søndag, men politiet vil vurdere dette fram mot tirsdag.

Politiet sier det fortsatt er for tidlig å konkludere når det gjelder bakgrunn og motiv for hendelsen, ut over at det har vært en konflikt i forkant av selve skytingen. (NTB)

Klappjakt på siktede etter Oslo-skytingen (VG)

Les også:

Tre siktet etter skyting i Oslo – to er på frifot

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.