En av de siktede mennene etter skytingen i Oslo natt til søndag. Foto: Politiet 

Politiet går nå ut med bilde av mannen de mener er skytteren fra skyteepisoden natt til søndag. De går ikke ut med navnet hans, av hensyn til hans familie.

Det var natt til søndag at to menn i 30- og 40-årene ble alvorlig skadd i en skyteepisode ved et utested i Oslo sentrum. Begge de skadde er nå avhørt, melder NTB..

– Vi har fortsatt ikke konkludert angående motiv, men vi har god kunnskap om miljøet, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Metlid sier at to siktede menn som er etterlyst, ennå ikke er pågrepet. Den ene anses som skytteren, og bildet av ham er nå offentliggjort av politiet.

Mannen som tirsdag ble løslatt etter skytingen i Oslo natt til søndag, er ikke lenger siktet for medvirkning til drapsforsøk, opplyser politiet.

– Når det gjelder mannen som ble løslatt i går, der har påtalemyndigheten gjort en ny vurdering og mener det ikke lenger er grunnlag til å opprettholde siktelsen for medvirkning til drapsforsøk, forklarer Grete Lien Metlid.

Les mer: 

To fra Young Guns etterlyst internasjonalt etter skytingen i Oslo

 

Kjøp billetter til møtet her

Bestill fra Document forlag:

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Kjøp bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.