Dokumentaren handler om massasjesalonger og sexkjøp.

– Mange av personene vi klager på vegne av, er fortvilet og utrygge nå. De er sterkt personlig berørt, dette har fått store konsekvenser. Å vinne fram hos PFU i denne saken vil handle om en viss personlig oppreisning for personer som opplever seg veldig krenket som en konsekvens av dokumentaren, sier avdelingsleder Kristine Moskvil Thorsen i Kirkens Bymisjon til Journalisten.

Tre av klagerne mener de er identifiserbare i dokumentaren. Alle fire mener NRK ikke ga dem mulighet til å imøtegå beskyldninger og at NRK ikke sjekket faktaopplysningene godt nok. Klagerne mener også at NRK ikke klargjorde premissene før de møtte dem.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.