Skal vi tro venstresiden er konspirasjonsteorier en kunstart forbeholdt høyresiden. På den annen side er fordømmelsen av politiske motstandere som konspirasjonsteoretikere, en kunstart forbeholdt venstresiden. Og når høyresidens påståtte «konspirasjonsteorier» etter få måneder blir bekreftet som sannhet, gjør det knapt inntrykk. Det fører aldri til innrømmelser og ikke ett ord i avisen. 

At venstresidens konspirasjonsteorier sjelden blir påpekt har en åpenbar grunn: Det er nytteløst. De mangler det moralske kompass som gjør dem sårbar for egne løgner. 

Siste: Dokumentene ble plantet hos Biden!

Vi har idag gleden av å presentere en rykende fersk konspirasjonsteori fra det moralsk ufeilbarlige venstre. Denne gang det amerikanske venstre: 

Demokratenes representant Hank Johnson antyder at de hemmeligstemplede dokumentene president Joe Biden urettmessig oppbevarte, var plantet hos ham.

Johnson sa til Fox News’ reporter Hillary Vaughn at han er «mistenksom» overfor tidspunktet dokumentene ble oppdaget på og at han derfor «ikke utelukker» muligheten for at dokumentene er blitt «plantet» for å skade Biden.

– Mitt svar på det hele er at de «påstått» hemmeligstemplede dokumentene som angivelig dukket opp i Joseph Bidens besittelse, du vet, jeg mener, det er så mye som må undersøkes. Og det jeg oppfordrer til er at alt skal etterforskes, men jeg er mistenksom overfor timingen.

– Jeg er også klar over det faktum at ting kan plantes på mennesker – steder og ting kan plantes – ting kan plantes på steder og deretter «oppdages» på et beleilig tidspunkt; det kan være det som er skjedd her. Det utelukker jeg ikke.

Det kan imidlertid se ut til at den mentalt alltid tilstedeværende Biden selv miskrediterte Johnsons konspirerende antagelser da han noe vel detaljert fortalte at de klassifiserte materialene ble oppbevart i hans «avlåste» garasje «ved siden av» hans dyrebare sportsbil

Utover det er det fra demokratene «over there» bare kommet vage detaljer om oppdagelsen av de hemmeligstemplede dokumentene.

Mens bakgrunnen for å raide Trumps Mar-a-Lago umiddelbart ble offentliggjort, nekter Det hvite hus denne gang å svare på grunnleggende spørsmål. 

Hvorfor fortalte ikke Det hvite hus offentligheten om de graderte dokumentene før det var gått to måneder etter midtveisvalget? 

Det hvite hus innrømmet først å ha kjennskap om den andre kassen med hemmelige dokumenter etter at NBC News hadde rapportert at den eksisterte.

Biden hevder å ha blitt «overrasket» over oppdagelsen av klassifiserte dokumenter i sin private bolig, og hevder at han ikke vet hvilket klassifisert materiale dokumentene inneholdt. 

Det leder i tilfelle til et nytt spørsmål: 

Hvem med adgang til høyt klassifisert informasjon, kunne ha lagt dokumentene i Bidens garasje uten at han visste det?

Høk over høk i Washington

Justisdepartementet skal granskes av justiskomiteen. Bidens betrodde justisminister Merrick Garland har utnevnt tidligere statsadvokat Robert Hur til å undersøke funnene.

Men tilbake til Hank Johnson. Ifølge hans insinuasjoner har Biden sørget for å gi en politisk motstander adgang til garasjen. Innenfor kategorien konspirasjonsteorier virker ikke denne å tilhøre de mest seiglivede.

La oss dog ikke avskrive ham som konspirasjonsteoretiker, kanhende har mannen rett – omenn ikke som han tenkte seg. Noen vil at Biden skal falle. Hva om det er dem som sitter i mørket på teaterloftet og trekker i trådene i det demokratiske parti?

Noen vil at Biden skal falle

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.