Klimaministeren deltar på det årlige mafiamøtet i Davos førstkommende uke. Hensikten er en rekke forhandlingsmøter som ikke er forhandlinger, sier Klima- og miljødepartementet (KLD) til Document.

Klimaminister Espen Barth Eide reiser økonomiklasse på kommersielt fly til Davos, skal vi tro KLD. Der skal han delta på en rekke møter, som offentlig representant for Norge, men KLD hevder at det ikke er reelle forhandlingsmøter, tross at de fleste omhandler avtaler vi allerede har inngått eller er på vei inn i:

1. Oppfølging av den ferske naturavtalen fra Montreal.
2. Forhandlingene om en plastavtale.
3. Forberedelser til neste klimatoppmøte (COP28).
4. Energiomstilling, avkarbonisering og grønt skifte.
5. Videreutvikling av de frivillige karbonmarkedene (basert på Barth Eides arbeid i FN med Artikkel 6 i Parisavtalen).
6. Møte i «First Movers Coallition» (for å fremme raskere overgang til nullutslippsløsninger).
7. Havmiljø-arbeid.
8. Møter om Norges internasjonale skogsamarbeid, bl.a. med landene i Amazonas.

Hvor mange av disse avtalene har du blitt spurt om?

Vi vet at beslutningene tas over hodet på oss, og det er i slike fora som WEF de formaliseres, hvor de senere annonseres i politiske toppmøter, så du skal tro at dette var noe de kom fram til der.

Demokratiet er i full oppløsning, nordmenn vet rett og slett ikke hva politikerne holder på med, og dessuten er det EU-direktiver som styrer Norge, ikke regjeringen. De bare administrerer. Et prakteksempel på dette er forpliktelsen til å kaste millioner ut av vinduet på å drifte korona-sertifikater.

Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen går gjennom den globale mafiavirksomheten, som er mer kompleks enn World Economic Forum alene. Det er mange aktører og agendaer, og deres virke blir dysset ned av regimemedier, samtidig som du blir fortalt om hvalrossen Freya, mens de som roper sannheten fra fjelltoppene, forsøkes slått i hjel med tinnfoliehatter.

Velkommen til ukens siste sending!

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlag!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.