Norske medier skrur opp volumet for å overdøve det som virkelig skjer i Washington. En gruppe på tyve representanter fra Freedom Caucus fikk presset Kevin McCarthy til å gi løfter som gjør at de neste to årene ikke blir bortkastet, slik de ble under Paul Ryan fra 2016-2018.

Løftene går på at komiteene denne gang skal ha tenner og gå etter Biden-regimet og Demokratene, det vil også si å etterforske Kinas innflytelse i USA. Kina har infiltrert USA og bestikker politikere slik at amerikanske skattepenger finansierer kinesiske startup-firmaer, i Kina. Amerikanerne finansierer sin egen undergang.

Amerikanske politikere er blitt så korrupte at de lar dette skje.

En annen side av dette er statsgjelden. Mindretallet på tyve vil kreve et budsjett som er i balanse. Biden-regimet har måkt ut penger og den siste pakken på 1.700 milliarder dollar var dråpen som fikk begeret til å renne over. Her ble etatene som skal etterforskes, som FBI og justisdepartementet belønnet med store økninger. En åpen provokasjon.

Klippet av McCarthys kommentar rett etter at han er valgt får du ikke se i norske medier. Der sier han at det første de skal gjøre er å annullere loven om at Skatteetaten skal få 87.000 nye ansatte med rett til å bære våpen. Det er allerede bevilget 800 milliarder til dette.

Bannon snakker med Jack Posobiec: Det som skjedde fredag kveld var det største som har skjedd på årtier: Folket har for første gang klart å bryte gjennom og få gjennomslag for sin agenda.

Det er republikkens være eller ikke være det står om og det er allerede lovlig sent. Derfor halstarrigheten og steilheten til de tyve. De hadde ikke råd til å gi seg før de hadde løftene de ba om.

Trump har vært med på denne prosessen. Han vet hva som ble lovet og vil også bli holdt ansvarlig.

Det er nå eller aldri. Det som skjer i de to neste årene vil avgjøre om Trump har en sjanse i 2024.

Det høye støyvolumet i mediene skal distrahere folk så de ikke forstår hva som virkelig foregår i Washington.

Det får du bare på Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.