Det har vært en eksplosiv og spennende høst i Doc-TV, med alt fra nye programkonsepter til nye venner og bekjentskaper. Vi er stolte over hva vi har fått til i det lille, men lojale og flittige teamet vi er. Det har vært noe stille fra oss i romjulen, som følge av stor arbeidsmengde, litt etterslep, og ikke minst planlegging, men vi har ikke skrudd helt av. I skrivende øyeblikk har vi akkurat spilt inn et to timers intervju med Robert Malone.

Dan og jeg har virkelig fått utfordre oss selv og hverandre, på det kreative og mentale planet, i et samarbeid hvor vi har inspirert hverandre til å yte maksimalt, selv i krevende tider og situasjoner. Vi er så takknemlige for tilliten vi har blitt gitt, fra våre kollegaer og fra dere seere, som lojalt møter opp til sending, hver eneste gang.

Det går i blant på samvittigheten løs, slik som når vi reiser eller teknologien svikter fullstendig, at vi for eksempel ikke klarer å møte faste sendetider. Men dere er der, alltid, og det er lite klaging å se. Det er vi veldig takknemlige for. Dere møter oss med forståelse og støtte, det varmer hjertet.

Vi tar nå et lite pust i bakken med nyttårsfeiring, før vi er tilbake for fullt, blant annet for å tekste både det første og det andre intervjuet med Robert Malone til norsk. Vi vet det er mange som ønsker norsk tekst på engelske klipp og intervjuer, og vi jobber ofte mye for å få det til. Grunnen til at vi ikke alltid får det til, er fordi det ekstremt tidkrevende og at vi ikke har eksterne ressurser til å ta seg av den jobben. Jobben faller dermed på oss og målestokken er slik: ett 10 minutters klipp tar minimum to timer å tekste, i hastverk, og det kommer oppå jobben med å gjøre research, skrive manuskripter, gjøre opptak, klipping og langsomme opplastinger til ulike plattformer. Så når vi nå skal tekste intervjuene med Malone, skikkelig og ikke som hastearbeid, kan det tenke seg at disse totalt tre timene med samtale vil ta oss noen dager.

Dette er ikke sutring fra vår side, vi opplever at dere fortjener innsyn i hvorfor ikke alt går sømløst alltid og vi ønsker at dere skal vite at vi gjør absolutt alt vi kan for å levere best mulig. Og så vil vi benytte muligheten til å fortelle at vi har møter med flere spennende personer i pipeline over nyttår; alt fra Aga Wilson bak kampanjen #CanWeTalkAboutIt til australske senatorer. Vi har store og spennende prosjekter, som vi gleder oss til å dele med dere så snart det lar seg gjøre. I mellomtiden vil vi oppfordre dere til å fortsette å gi, slik dere så gavmildt har gjort, til Doc-TV gjennom Vippsen vår på 638941, slik at vi kan ta på oss flere spennende prosjekter framover.

Det har vært en fryd å utvikle Rett på sak og Document Specials i høst, programmer vi kommer til å fortsette med. Dere har tatt godt imot begge deler. Vi ønsker også å ivareta de vennskapene vi har stiftet og å stifte nye vennskap og bekjentskap gjennom nye reiser og møter i 2023.

Vi håper dere har hatt en fredfull og fin jul, og ønsker dere et riktig godt nytt år!

En liten hilsen og oppfordring på tampen av 2022

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.